Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική  του δεύτερου γκρουπ της North Atlasleague2  οι άνευ νίκης Liakparts υποδέχτηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ τους FBC με τους δεύτερους  να μην δυσκολεύονται να  ανοίξουν λογαριασμό στην κούρσα του πρωταθλήματος επικρατώντας με 22 -53.

Οι φιλοξενούμενοι  ξεκίνησαν καλύτερα παίζοντας εξαιρετική άμυνα στη μπάλα περιορίζοντας τους αντιπάλους τους σε μόλις 5 πόντους (με τον Χρήστου να είναι  ο μοναδικός τους σκόρερ). Με την επιβλητική παρουσία του Παρτσινέβελου στο ζωγραφιστό (6π και μπόλικες τάπες) πήραν τα ηνία του παιχνιδιού,  φτάνοντας σε διψήφια διαφορά (5-15) στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην αρχή της δεύτερης περιόδου με τους Μπαρδη και Κρητικό (από 3π) μειώνοντας σε 11-16, αλλά οι αντίπαλοι τους απάντησαν με ένα επιμέρους 2-11 χάρη στους Χατζηκαλυμνιό και Παρτσινέβελο (από 4π), πηγαίνοντας στου δρόμου τα μισά με double score (13-27).

Μετά την ανάπαυλα οι FBC έχτισαν νέο σερί χάρη στην άκρως αποτελεσματική αμυντική τους επίδοση. Κλείδωσαν τους τζιαλομπλού που πέτυχαν μόλις ένα καλάθι με τον Χρήστου, και με τον Τριαντάφυλλο (4π) να βρίσκει διαδρόμους διεύρυναν την απόσταση πάνω από τους είκοσι πόντους, με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 15-37.

Η τελική ευθεία είχε διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς η διαφορά ήταν μη αναστρέψιμη. Λιακόπουλος από τη μία  με 5 πόντους και Δημητράκης από την άλλη ,με δύο back to back τρίποντα , ήταν οι διακριθέντες , με το τελικό 22-53 να είναι απόλυτα δίκαιο.

Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα  συνολικά (19-64% δίποντα, 14-30% τρίποντα, 14-18 % βολές). Μάζεψαν περισσότερα ριμπάουντ (44-47), ήταν πιο δημιουργικοί (3-10 ασιστ), έκλεψαν τετραπλάσιες μπάλες (5-20) και πιο .. προσεκτικοί (16-11 λάθη).

Mvp : Ο Θανάσης Τριαντάφυλλος με 10 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ ,δύο κλεψίματα κι ένα λάθος. Προσπάθησε περισσότερο για τους ηττημένους ο αλάνθαστος Δημήτρης Χρήστου με 7 πόντους, 8 ριμπάουντ  και 1 ασίστ.

Κλειδί του αγώνα : Ο εξίσου δίχως λάθη Αποστόλης Παρτσινέβελος που είχε 12 πόντους, 9 ριμπάουντ. 5 κλεψίματα και δύο κοψίματα.

Που κρίθηκε το παιχνίδι :  Στην διαφορά ενέργειας και ύψους των νικητών.