Την 2η τους νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 για την west κατηγορία κατάφεραν να πετύχουν τα Μαχίμια που ξεπέρασαν με μερικές δυσκολίες το εμπόδιο των Old Dogs για την 4η αγωνιστική! 50-40 ήταν το τελικό σκορ με τα Μαχίμια να παίρνουν εν τέλει το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα!

Μια διαφορά 6 πόντων δημιούργησαν τα Μαχίμια στο 1ο δεκάλεπτο. Έχοντας οδηγό την ορθή άμυνα, οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Εξαιρετικό ήταν το δίδυμο Νερομυλιώτης-Συρίγος που «καθάρισε» όλες τις φάσεις στο ζωγραφιστό. Τα Μαχίμια έτρεξαν 1 σερί 8-0 και έφτασαν με τον τρόπο αυτό στο +6. 14-8 ήταν το σκορ της περιόδου. Οι Dogs ήταν κακοί επιθετικά, με τους περισσοτέρους πόντους της ομάδας να έρχονται από το transition. Θετικός ήταν ο Μουστάκας.

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και η 2η περίοδος του αγώνα, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να παίζουν εκπληκτικά στο δικό τους αμυντικό κομμάτι του παρκέ. Πρωτεργάτης σε αυτό ήταν ο Νερομυλιώτης που και επιθετικά δεν είχε αντίπαλο. Εύκολα καλάθια έβαλαν τα Μαχίμια με τους Old Dogs να μην έχουν απάντηση. Η διαφορά έφτασε στους 16 αλλά, με οδηγό τον Παπαγεωργίου οι Dogs την έριξαν στους 9 πόντους. 31-22 ήταν το σκορ στο α’ ημίχρονο.

Ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο του αγώνα, κάτι που εύκολα φαίνεται από το σκορ της περιόδου (10-11). Οι 2 ομάδες εμφανώς κουρασμένες, έπαιξαν σετ επιθέσεις και προσπάθησαν να στοχεύσουν στις αδυναμίες των αντιπάλων τους. Εύστοχα σε γενικές γραμμές ήταν τα Μαχίμια από την γραμμή του τρίποντου, με τον Λαμπριανίδη να «τρέχει» την επίθεση και να δημιουργεί πολλούς χώρους. Τα 2 τρίποντα του Καμπάνη έκαναν την διαφορά για τους φιλοξενούμενους που απέκτησαν ψυχολογία. Καλός επίσης επιθετικά ήταν και ο Μουστάκας.

Με την διαφορά στους 9 υπέρ των Μαχιμιών τον 1ό λόγο για το ματς τον είχαν οι γηπεδούχοι. Μπορεί οι Dogs να το προσπάθησαν, να έτρεξαν 1 γρήγορο 6-0 σερί και ο Παπαγεωργίου να έκανε πράγματα και θαύματα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Τα Μαχίμια με οδηγό την άμυνα οδήγησαν στην εξάντληση τους αντιπάλους τους και με το τρίποντο του Καζαντζίδη σφράγισαν την νίκη. 50-40 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Mvp του αγώνα ήταν ο Ε. Συρίγος με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ (4-0), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 1 λάθος σε 20 λεπτά συμμετοχής. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Μουστάκας με 6 πόντους, 17 ριμπάουντ (12-5), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 κοψίματα αλλά και 8 λάθη σε 34 λεπτά!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ε. Νερομυλιώτης με 7 πόντους, 16 ριμπάουντ (10-6), 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 28 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίποντο του Καζαντζίδη στα τελευταία λεπτά του αγώνα!