Σε ένα πολύ δυνατό ματς που ο νικητής κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα οι DE TROI BISONS πήραν τη νίκη κόντρα στα ΜΑΧΙΜΙΑ με 42-43!

Συνεχής εναλλαγές του σκορ είχαμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Τα MAXIMIA προηγήθηκαν με τον Καραλή αλλά ο Καζαντζής με τρίποντο έκανε το 2-3. Τα ΜΑΧΙΜΙΑ κατάφεραν να προηγηθούν με 10-7 με τον Ζωινά να σκοράρει 6 πόντους. Ο Σιαρές όμως με τρίποντο ισοφάρισε για τους BISONS. Ο Λαμπριανίδης με δικό του τρίποντο έκανε το 13-10 ενώ και πάλι ο Ζωινάς σκόραρε για το 15-10. Με 2/2 βολές του Ζαχαρίου Δ. έκλεισε το δεκάλεπτο στο 15-12.

Γρήρορα ήρθε η ισοφάριση με το καλημέρα της 2ης περιόδου από το τρίποντο του Ζαχαρίου. Καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ. Ο Λαμπριανίδης έκανε το 19-17 αλλά ο Σιαρές ισοφάρισε ξανά. Ένα τρίποντο του Συρίγου βρήκε άμεσα απάντηση από τον Σιαρέ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξεφύγουν με 4 με καλάθι του Καραλή αλλά με ένα εντυπωσιακό καλάθι ο Μπουλουτσίκος έκανε το 25-23.

Στο 2ο ημίχρονο με καλάθια των Ζαχαρίου και Καραλή έγινε το 29-25 ενώ με τον Καραλή και πάλι η διαφορά πήγε για πρώτη φορά στους 5. Με δυο απανωτά τρίποντα όμως του Καζαντζή οι BISONS κατάφεραν να προηγηθούν μετά από ώρα! Μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου κατάφεραν να κρατήσουν τη διαφορά των 2 πόντων με τρίποντο στο τέλος και πάλι από τον Καζαντζή. 

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν πολύ αγχωτικό καθώς και οι δυο ομάδες ήταν άστοχες. Χαρακτηριστικό ότι και οι δυο ομάδες σκόραραν μόλις 11 πόντους. Ο λόγος ήταν οι πολύ καλές άμυνες αλλά και οι αρκετές λάθος επιθέσεις καθώς το άγχος ήταν μεγάλο με την μικρή διαφορά που χώριζε τις δυο ομάδες. Ο Ραφαηλίδης με δυο προσωπικές ενέργειες κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στα MAXIMIA. Ο Σιαρές όμως με ένα καθοριστικό τρίποντο έκανε το 40-41. Ο Μπουλουτσίκος στην επόμενη φάση με το πιο κρίσιμο καλάθι του αγώνα έκανε το 40-43. Ο Ζωινάς κατάφερε να σκοράρει για το 42-43 αλλά τα MAXIMIA δεν κατάφεραν να σκοράρουν ξανά για την ανατροπή με το τελικό 42-43 να δίνει στους BISONS το ροζ φύλλο αγώνα.

MVP της αναμέτρησης ο Σιαρές με 10 πόντους, 11 ριμπάουντ και 3 ασίστ. 

για τα MAXIMIA ξεχώρισε ο Καραλής με 11 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στα τελευταία λεπτά όπου οι BISONS κατάφεραν να προηγηθούν με 3 πόντους, παίζοντας και καλή άμυνα καταφέρνοντας να πάρουν τη νίκη με 1 πόντο διαφορά.