Τα ΜΑΧΙΜΙΑ κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της PRIMERO DE MAYO και να πάρουν πολύτιμη νίκη.

Φτωχό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο από πλευράς σκοραρίσματος. Ο Έξαρχος έκανε το 0-2 αλλά με καλάθια των Κατσούρη, Νερομυλιώτη και Συρίγου τα ΜΑΧΙΜΙΑ πέρασαν μπροστά. Ο Χονδρομάρας μείωσε σε 6-4 αλλά με ένα μικρό σερί 5-0 για τους γηπεδούχους η περίοδος έκλεισε στο 11-4. 

Στο 2ο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και με καλάθια των Ζερβόπουλου και Φουσκαρή μείωσαν σε 13-11. Ο Ζωινάς σκόραρε από τη βολή για να μειώσει ξανά ο Έξαρχος. Με 2 συνεχόμενα τρίποντα από τους Λαμπριανίδη και Συρίγο έγινε το 23-13. Στα τελευταία λεπτά οι Χονδρομάρας και Έξαρχος σκόραραν για τους PRIMERO DE MAYO αλλά και πάλι οι Λαμπριανίδης και Συρίγος απάντησαν αμέσως για το τελικό 27-20.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Διονυσόπουλος μείωσε στους 4 αλλά εκεί ανέλαβε δράση ο Χρονάκης που με 5 πόντους αύξησε και πάλι τη διαφορά. Από εκείνο το σημείο οι ομάδες σκόραραν εκατέρωθεν χωρίς να αλλάξει κάτι στη ροή του ματς με το σκορ της περιόδου να κλείνει στο 43-33.

Στην τελέυταία περίοδο οι PRIMERO DE MAYO δεν μπόρεσαν να αλλάξουν κάτι ενώ τα ΜΑΧΙΜΙΑ συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Οι Κατσούρης και Νερομυλιώτης αύξησαν τη διαφορά για να μειώσει ο Πάνου με βολές. Ο Νάστος με το πρώτο του καλάθι στον αγώνα σκόραρε για να απαντήσει αμέσως ο Ραφαηλίδης με το πρώτο δικό του στο ματς. Στην επόμενη επίθεση το δρόμο προς το καλάθι για πρώτη φορά βρήκε και ο Βουργανάς για το 56-37. Ο Χρονάκης σκόραρε στον αιφνιδιασμό αλλά ο Φουσκαρής απάντησε με τρίποντο. Στην επόμενη επίθεση χρίστηκε σκόρερ και ο Ρουσουνέλος για το τελικό 60-42.

MVP της αναμέτρησης ο Νερομυλιώτης με 13 πόντους και 17 ριμπάουντ ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Χρονάκης με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα.

Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Έξαρχος με 13 πόντους και 6 ριμπάουντ