Σε ένα παιχνίδι με πάθος και ένταση οι MIAMI HEAK πήραν την πρόκριση απέναντη στην ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ με 56-48.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά αναγνωριστικό και για τις δυο ομάδες. Οι Βεισάκης και Παρπέρης έκαναν το 4-0 αλλά ο Ρέπας με σουτ μείωσε στους 2. Με 5 σερί πόντους του Δημητρόπουλου έγινε το 9-2 αλλά η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ με τον Σπηλιοτόπουλο έκανε το 9-4. Ο Κανατούλας που έδωσε μάχες στο ζωγραφιστό σκόραρε με έμμεσο τρίποντο και 1/2 βολές ενώ το 9 όλα έκανε ο Δεδούσης με 2/2 βολές. 

Μέχρι και το 13-11 το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο αλλά ο Λαδιάς με δίποντο, ο Δαβιλάς με σουτ για 3 και ο Παλαιολόγος από το ζωγραφιστό έκαναν το 20-11. Μειδάνης και Κωστόπουλος μείωσαν τη διαφορά αλλά οι Λαδιάς και Γεωργιάδης απάντησαν για το 24-15. Οι Καραβάκης και Κανατούλας κατάφεραν να μειώσουν στο τέλος για το τελικό 24-18 του ημιχρόνου.

Με τρίποντο του Ζάγκα ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο αλλά ο Βεισάκης απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Με ένα σερί 8-0 των γηπεδούχων η διαφορά ξέφυγε στους 15 πόντους για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Ο Κανατούλας όμως με δίποντο και ο Ζάγκας με έμμεσο τρίποντο μείωσαν τη διαφορά. Ο Δημητρόπουλος αύξησε ξανά τη διαφορά αλλά ο Ρέπας με τρίποντο έκανε το 40-31. Με καλάθια των Λαδιά και Σπανού η διαφορά πήγε ξανά σε διψήφια διαφορά αλλά ο Δεδούσης έκανε το 44-35.

Ένα τρομέρο come back έκανε η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ στα πρώτα λεπτά του 4ου δεκαλέπτου. Με τους Μειδάνη, Κανατούλα και Σπηλιοτόπουλο κατάφεραν να μειώσουν στους 2 πόντους και να δώσουν τρομερό ενδιαφέρον στο ματς. Ο Βεισάκης όμως όπως και στο 3ο δεκάλεπτο ξεμπλόκαρε τους γηπεδούχους. Το ματς είχε αρκετή ένταση με τις δυο ομάδες να συμπληρώνουν ομαδικά από το 3ο λεπτο και έτσι το ματς πήγε στις βολές όπου οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι. Ο Ρέπας με έμμεσο τρίποντο κατάφερε να μειώσει σε 51-46 αλλά με καλάθι του Δαβιλά και τρίποντο του Βεισάκη το ματς έληξε 56-48.

MVP του παιχνιδιού ο Βεισάκης με 13 πόντους και 4 ριμπάουντ.

για την ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ξεχώρισε ο Κανατούλας με 9 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην τεράστια ψυχραιμία που έδειξαν οι γηπεδούχοι όταν από το +9 έφτασε η διαφορά στους 2 και στα κρίσημα καλάθια των τελευταίων λεπτών, παίζοντας ταυτόχρονα και πολύ καλή άμυνα.