Λαδιάς για Τρειιιιιςςςςςς και πρόκριση οι Miami Heak!!

 

 

Με δύο ομάδες της Α1 να πατάνε στο παρκέ του ΟΑΚΑ η πρόκριση για τους 16 ήταν αμφίρροπη!! Αυτό είδαμε και στο παρκέ με το ματς να κρίνεται στο τελευταίο δευτερόλεπτο με τον Λαδιά να εκτελεί τους RedRock στέλνοντας την ομάδα του στα ουράνια.

 

Η πρώτη περίοδο ήταν κλειστή με τις ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ με το 18-17 για τους Miami Heak. Ο Δημητρόπουλος με 7 πόντους και ο Βεϊσάκης με 5 τους οδήγησαν στο +1. Από την άλλη ο Στεφάνου με 9π. και ο Σταυρόπουλος με 5π. έδιναν τις λύσεις στους RedRock.

 

Το σκηνικό άλλαξε στην δεύτερη περίοδο με τον Στεφάνου να συνεχίζει το φοβερό παιχνίδι και με τις βοήθειες του Μπερδεμπέ και Σαράντου έδωσαν το προβάδισμα στην ομάδα τους με 32-39 στα μισά του αγώνα. Με τους Miami να βρίσκουν λύσεις από τον Λαδιά και τα τρίποντα αλλά να μην μπορούν να σταματήσουν τον Στεφάνου.

 

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η RedRock πήγαν την διαφορά σε διψήφια νούμερα με τρίποντο από τον Μπερδεμπέ. Αλλά δεν είχαν συνέχεια, η Miami Heak την είδαν Golden State Warriors έβαλαν 9 τρίποντα στο δεύτερο ημίχρονο. Η αρχή έγινε με Δημητρόπουλο και Κωστόπουλο που μείωσαν την διαφορά και ισορρόπησαν το παιχνίδι που στο 30 πλέον ήταν στο 49-53.

 

Η τελευταία περίοδος μας επιφύλασσε το καλύτερο φινάλε για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς. Με τον Λαδιά να επιστρέφει και με σημαντικά καλάθια αλλά και ασιστ για τα τρίποντα του Γεωργιάδη (3 στο δεύτερο ημίχρονο) έφεραν τούμπα το ματς και πήραν τα ηνία του αγώνα. Με τον Στεφάνου να μην τα παρατάει και τον Σταυρόπουλο να κερδίζει τις μάχες κάτω από τα καλάθια RedRock είχαν την ευκαιρία να πάρουν το ματς.  Στην τελευταία τους επίθεση ο Σταυρόπουλος κέρδισε 2 βολές με το σκορ στο 67-66 αλλά με ½ έκανε το 67-67 και έμεναν 1,7 δεύτερα στο ρολόι. Για να έρθει ο Λαδιάς και να βάλει το πρώτο Buzzer της χρονιάς με ένα σουτ τριών πόντων από της 45 μοίρες με την μπάλα να κουνάει γλυκά το διχτάκι για τους Miami Heak και την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου.

 

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Στεφάνου έπαιξε 40 λεπτά σημείωσε 26 πόντους με 6/8βολ. 4/5διπ. 4/11τρ. μάζεψε 12(7-5) ριμπάουντ, 2ασ. και 1 κλεψίματα με 30eff!

 

MVP: Ο Λαδιάς έβαλε το τεράστιο τρίποντο που χάρισε στην ομάδα του την νίκη, είχε 17π. με 1/3βολ. 5/11δ. 2/2τρ. 4ρ.(3-1) 7ασ. 1κλ.και  18eff!!!

Παίκτης-Κλειδί: Ο Γεωργιάδης θα πάρει αυτό τον τίτλο γιατί κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να βάλει 3 τρίποντα τα οποία βοήθησαν να γυρίσει το ματς για την ομάδα του!

Που κρίθηκε το ματς: Εκτός από το buzzer τρίποντο που έβαλε ο Λαδιάς το άλλο σημείο ήταν τα ομαδικά τρίποντα στο δεύτερο ημίχρονο από τους Miami Heak .