Απροσάρμοστη η κορυφή του ομίλου της ανατολής!!

 

Δεύτερο σερί ντέρμπι για τους Απροσάρμοστους και νίκη ξανά για την ομάδα του Γαζή, που την διατήρησε στην κορυφή του ομίλου και την έδωσε διαφορά από το ηττημένο Milfwuakee.

 

Το παιχνίδι άρχισε σε αργό τέμπο για τις δύο ομάδες, το σκορ άνοιξε με 2 βολές ο Κώστας Κουτσόπουλος για να ακολουθήσει ένα σερί 11-0 από τα τρίποντα του Μητράκου και τον Στεφανέα να χτυπά κοντά στο καλάθι. Το σερί αυτό σταμάτησε με τρίποντο ο Γιάννης Καραγιάννης, για να φτάσουμε στην λήξη του δεκαλέπτου με τους Απροσάρμοστους να κρατάνε το προβάδισμα με 9-15 από προσπάθειες του Σαχινίδη.

 

Η δεύτερη περίοδο ήταν αρκετά πιο αμφίρροπη με τις ομάδες να μάχονται στο παρκέ για κάθε μπάλα. Η αρχή της είχε τον Αψερίδη να μοιράζει τις μπάλες και οι Μητράκος νέο τρίποντο, Σαχινίδης, Γαζής να σκοράρουν έκαναν το 12-22. Για να ακολουθήσει η αντίδραση των Milfwuakee με Χειράκη και Ξενόπουλο που κατέβαζε το ένα ριμπάουντ μετά το άλλο (τελείωσε το ματς με 16), αλλά και τον Βασίλη Κουτσόπουλο έφεραν το ματς στο 26-26. Όμως ο τελευταίος λόγος άνηκε σε Σολάκη και Στεφανέα για το 26-30 του ημιχρόνου.

 

Αυτό που είχαμε στο μυαλό μας για ένα δυνατό ματς αυτό βλέπαμε μέχρι τα μισά του αγώνα και συνεχίστηκε και στα επόμενα 13 λεπτά. Μέχρι εκείνο το σημείο οι Απροσάρμοστοι ανέβαζαν την διαφορά με Αψερίδη, Μητροφάνη και τους ψηλούς μέχρι και το +9 και το 42-53. Σε εκείνο το σημείο και με τον φόβο το ματς να ξεφύγει το Milfwuakee έκανε ένα 7-0 σερί με Χαρίση και Σταμάτη Καραγιάννη για το 49-53. Αλλά οι μπαταρίες τελείωσαν, στο τελευταίο 7λεπτο το επιμέρους σκορ έφτασε το 7-19. Οι Απροσάρμοστοι πάτησαν το γκάζι με Αψερίδη, Σαχινίδη και Στεφανέα καθάρισαν το ματς. Με το τελικό 56-72 να τους κρατάει στην κορυφή του ομίλου!

 

MVP: Ο Αψερίδης κέρδισε τον τίτλο του mvp αγγίζοντας το triple double με 11 πόντους 4/8δ. 1/1τρ. 12ρ.(11-1) 8ασ. και 26 eff!!!

Παίκτης-Κλειδί: Ο Μητράκος  με τα 4 τρίποντα πλήγωσε την άμυνα των Milfwuakee!!

Που κρίθηκε το ματς: Στην ενέργεια και τα τρεξίματα που είχαν οι Απροσάρμοστοι, αλλά και στον εκνευρισμό που έβγαλε στο παρκέ το Milfwuakee.