Οι Milfwaukee έκαναν την πρεμιέρα που ήθελαν στο πρωτάθλημα της Atlas League 2 East, κατακτώντας το ροζ φύλλο με 65-54 επί της Hoopfellas, που προσπάθησε να αντισταθεί.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων άρχισε να φαίνεται από το πρώτο δεκάλεπτο. Με τον Κουτσόπουλο να κάνει τη διαφορά στο παρκέ και να μετατρέπει τα χαμένα σουτ σε επιθετικά ριμπάουντ και πόντους, οι Milfwaukee πήραν ένα +6 στην εναρκτήρια περίοδο (18-12). Αρχικά ο Ξενόπουλος ήταν ο παίκτης που ανέλαβε πρωτοβουλίες στο σκοράρισμα, ενώ η Hoopfellas δεν είχε κάποιον παίκτη να ξεχωρίζει ιδιαίτερα. Οι Milfwaukee έδειχναν ανώτεροι χωρίς ωστόσο να καταφέρουν από νωρίς να το μεταφράσουν σε διαφορά. 

Ισορροπημένο το δεύτερο δεκάλεπτο, με τους Hoopfellas να ξεκινάνε δυνατά και να έχουν τον Κελέτση να αναλαμβάνει δράση. Ο Βασίλης Κουτσόπουλος όμως ήταν ο παίκτης που καθάριζε τις φάσεις και κρατούσε σταθερά μπροστά τους γηπεδούχους. Με 33-26 προηγούνταν οι Milfwaukee στο ημίχρονο.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που ουσιαστικά ξεκαθάρισε περισσότερο την κατάσταση. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια και την εξαιρετική δουλειά που έκαναν στο παρκέ οι Κελέτσης και Μπέλμπας, που ήταν οι δύο βασικοί λόγοι που οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν το ματς σε 37-37, οι Milfwaukee βρήκαν και πάλι απαντήσεις και έκλεισαν την περίοδο προηγούμενοι με διψήφια διαφορά και συγκεκριμένα με 13 πόντους (52-39).

Οι Hoopfellas απογοητευμένοι από την έκβαση της τρίτης περιόδου, δεν προσπάθησαν ιδιαίτερα στο τέταρτο δεκάλεπτο. Οι Milfwaukee διατηρούσαν με ευκολία τη διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν ωστόσο να πετύχουν μερικά εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό όταν το ματς πλέον είχε κριθεί.

MVP της αναμέτρησης ήταν αναμφίβολα ο Βασίλης Κουτσόπουλος που είχε 21 πόντους, 11 ριμπάουντ, τρία κλεψίματα.

Παίκτης «κλειδί» του αγώνα ήταν ο Α. Ξενόπουλος με πέντε πόντους, αλλά και 12 ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα.

Από τους ηττημένους, ξεχώρισαν ο Β. Δαμόπουλος με 11 πόντους, επτά ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, τρία κλεψίματα και ο Α. Μπέλμπας με 13 πόντους, πέντε ριμπάουντ, τρείς ασίστ.

Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά στο τρίτο δεκάλεπτο που οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά 13 πόντων.