Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορία για το 2ο group, ο Μορφέας υποδέχθηκε τους Blue Sharks Neurolife. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ’ όλη την διάρκειά του με τον Μορφέα να έχει το προβόδισμα σε όλο τον αγώνα. 50-47 ήταν το τελικό σκορ με τον πληγωμένο από τραυματισμούς Μορφέα να παίρνει μια σημαντικότατη νίκη απέναντι στους «καρχαρίες»!

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι γηπεδούχοι στο 1ο δεκάλεπτο. Με πολλά τρεξίματα και καλά ποσοστά ευστοχίας, ο Μορφέας δημιούργησε μια διαφορά 9 πόντων. 19-10 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Sharks να ξεκινάνε νωχελικά. 7 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Λιουδάκης, με τον Ν. Κρεούζη να ακολουθεί με 4. Οι 6 πόντοι του Μπίσκου έσωσαν την παρτίδα για τους φιλοξενούμενους.

Οι «καρχαρίες» βρήκαν ρυθμό στην 2η περίοδο. Με οδηγό τον Μπίσκο που είχε 7 πόντους και 3 σερί τρίποντα από όλη την ομάδα, οι Sharks μείωσαν την διαφορά κατά 5 πόντους. 8-13 ήταν το επιμέρους σκορ. 4 πόντους είχε ο Σ. Κρεούζης για τον Μορφέα.

Ισορροπημένο και «φτωχό» επιθετικά ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έριξαν το τέμπο του αγώνα, αστόχησαν σε πολλά σουτ και επικεντρώθηκαν στην άμυνα. 9-7 ήταν το επιμέρους σκορ. Από 3 πόντους είχαν Ν.Κρεούζης και Λιουδάκης για τον Μορφέα. 4 παίχτες σκόραραν τους 7 πόντους των Sharks.

Με την διαφορά στους 6 πόντους, ο Μορφέας είχε τον 1ο λόγο στην 4η και τελευταία περίοδο. Μπορεί η διαφορά να έφτασε μέχρι και τους 13 πόντους, αλλά οι «καρχαρίες» δεν τα παράτησαν. Έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο, έβαλαν μεγάλα σουτ και έφτασαν κοντά στην ανατροπή. Μολαταύτα, ο Πέππας αστόχησε στο τελευταίο σουτ και ο Μορφέας πήρε την νίκη με σκορ 50-47. 14-17 ήταν το σκορ του δεκαλέπτου. Για τους νικητές 7 πόντους είχε ο Νάτσης. 3 τρίποντα έβαλε για τους ηττημένους ο Σακελλαρόπουλος.

Mvp του αγώνα ήταν ο Σ. Κρεούζης με 13 πόντους, 21 ριμπάουντ (16-5) και 3 λάθη σε 35 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Μπίσκος με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 20 λεπτά!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Κ. Ρήγας με 6 πόντους, 11 ριμπάουντ (8-3) και 2 κλεψίματα σε 32 λεπτά συμμετοχής!

Το ματς κρίθηκε από την διάθεση και την πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Μορφέα!