ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ!

 

Άκρως ενδιαφέρουσα δεν ήταν, αλλά εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μορφέα και FBC. Οι 2 ομάδες έπαιξαν ωραίο μπάσκετ, προσέφεραν θέαμα και φάνηκε να χάρηκαν αυτόν τον σκληρό αγώνα. 44-42 ήταν το τελικό σκορ με τον Μορφέα να στέλνει για ύπνο την FBC!

Σε χαμηλές πτήσεις κινήθηκαν και οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο, κάτι το οποίο εύκολα φαίνεται από το «φτωχό» 10-9. 2 καλάθια είχε ο Σπύρος Κρεούζης για τους γηπεδούχους, ενώ 6 πόντους πέτυχε ο Παρτσινέβελος για την FBC.

Στο +4 έφτασε ο Μορφέας στην 2η περίοδο. Καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ, κυρίως λόγω των καλών άμυνων. Άστοχες σε γενικές γραμμές ήταν και οι 2 ομάδες. 5 διαφορετικοί παίχτες σκοράραν για τον Μορφέα, με τον Αντύπα να είναι 1ος σκόρερ με 3 πόντους. Τον χαβά του με 7 πόντους συνέχισε ο Παρτσινέβελος που επιθετικά δεν είχε αντίπαλο. 12-9 ήταν το σκορ της περιόδου.

Κοντινό πολύ ήταν και το 3ο δεκάλεπτο του αγώνα, όπου η FBC κατάφερε να μειώσει κατά 1 πόντο (-3). Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Λιουδάκης με 2 τρίποντα, ενώ ακολούθησε με 3 πόντους ο Σπύρος Κρεούζης. Σειρά στο σκοράρισμα για την FBC πήρε ο Μπανταβάνης με 2 καλάθια. 1 τρίποντο πέτυχε ο Δημητράκης. 13-14 ήταν το σκορ της περιόδου.

Με την διαφορά στο τρίποντο υπέρ του Μορφέα, όλα θα κρίνονταν στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Μπορεί ο Μορφέας να είχε 5 ομαδικά από νωρίς, να ήταν γενικά άστοχος, αλλά η FBC δεν ήταν εύστοχη από την γραμμή της φιλανθρωπίας με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι. 44-42 ήταν το τελικό σκορ. 5 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Λιουδάκης με τον Κρεούζη Σπύρο να ακολουθεί με 4. 5 είχε ο Παρτσινέβελος για την FBC!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ν. Κρεούζης με 14 πόντους, 13 ριμπάουντ (11-2) και 3 λάθη σε 32 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Παρτσινέβελος με 21 πόντους, 17 ριμπάουντ (11-6), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα , 2 κοψίματα και 2 λάθη σε 28 λεπτά αγώνα.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ν. Λιουδάκης με 12 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 31 λεπτά.

Το ματς κρίθηκε στις χαμένες βολές της FBC και τα τεράστια ριμπάουντ του Ρήγα, 1 αμυντικό και 1 επιθετικό!