Το Χάος ξεκίνησε με το…δεξί, τις επίσημες υποχρεώσεις του, στη σεζόν, αφού στην πρώτη φάση του Atlas Cup πήρε τη νίκη επί των Munchies Reloaded στο ΟΑΚΑ με 34-23 και μαζί και την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Από το σκορ και μόνο, αντιλαμβάνεται κανείς, το γεγονός ότι τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες και των δύο ομάδων, χωρίς κανείς από τους δύο, να βρει έναν σπουδαίο ρυθμό στο επιθετικό σκέλος. Εν τέλει, το Χάος αξιοποίησε το καλό πρώτο ημίχρονό του, το οποίο και έκλεισε με διψήφιο προβάδισμα.

Στην αρχή, υπήρξε αρκετή νευρικότητα στις δύο ομάδες και έτσι η 1η περίοδος κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα παραγωγικότητας. Το Χάος είχε ένα μικρό προβάδισμα με σκορ 7-4 σε εκείνο το σημείο της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες έπαιζαν άμυνες ζώνης και τα σουτ έμπαιναν με μεγάλη δυσκολία, ειδικά όσον αφορά στους Munchies Reloaded, που τελείωσαν τον αγώνα με 8/48 σουτ εντός πεδιάς, ενώ το Χάος είχε αντίστοιχα 10/50 συνολικά. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι όμως στη 2η περίοδο, «χτίζοντας» και μία διαφορά 11 πόντων, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το υπέρ τους, 19-8.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι Munchies Reloaded μπήκαν πιο δυνατά και με ένα γρήγορο 5-0 σερί, μείωσαν σε 19-13, αλλά ακολούθησε ένα επί μέρους 10-3 από το Χάος, που φάνηκε να καθαρίζει το ματς στο φινάλε της 3ης περιόδου, έχοντας προβάδισμα με 13 πόντους διαφορά και συγκεκριμένα με 29-16.

Οι Munchies Reloaded δεν «παρέδωσαν τα όπλα» όμως. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, άρχισαν με ένα σερί 7-0, μειώνοντας σε 29-23. Το Χάος έμεινε χωρίς σκορ για 9 ολόκληρα λεπτά. Όλα αυτά, μέχρι και 53’’ πριν από το φινάλε, όταν ο Πούλος πήγε στη γραμμή των βολών και είχε 2/2, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς, με την ομάδα του, να επικρατεί με το τελικό 34-23.

Ο Πούλος, μαζί με τον Καθαράκη, ήταν οι δύο πρώτοι σκόρερ των νικητών, σημειώνοντας από 11 πόντους ο καθένας. Όσον αφορά στους ηττημένους, δεν υπήρξε κάποιος παίκτης με διψήφιο αριθμό στο σκοράρισμα, με τους Αδαμόπουλο και Καρανίκα να πετυχαίνουν από 7 πόντους έκαστος.