Το βράδυ της Παρασκευής στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α3 κατηγορίας οι Munchies Reloaded αναμετρήθηκαν με την Rum and Gun. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τις 2 ομάδες να είναι κοντά στο σκορ για αρκετή ώρα. 46-44 ήταν το τελικό σκορ με τους Munchies να γυρνάνε από το -12 και να κερδίζουν το παιχνίδι!

Μια διαφορά 3 πόντων δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο 1ο δεκάλεπτο. 11-8 ήταν το επιμέρους σκορ. Οι Munchies αν και ξεκίνησαν «μουδιασμένα» κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ. Κορυφαίος ήταν ο Καρανίκας που ηγήθηκε επιθετικά. Για την Rum and Gun διακρίθηκε ο Γεωργόπουλος, ενώ θετικός ήταν και ο Ρόζος.

Οι ρόλοι άλλαξαν στην 2η περίοδο της αναμέτρησης. Η Rum and Gun βρήκε ρυθμό, εκμηδένισε την κατά της διαφορά και πέρασε με 1 πόντο μπροστά στο σκορ.8-12 ήταν το επιμέρους σκορ. Την διαφορά στο δεκάλεπτο αυτό την έκαναν οι Ρόζος, Γεωργόπουλος και Καλυβιανάκης. Ο Καρανίκας τράβηξε κουπί για τους γηπεδούχους.

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι φιλοξενούμενοι στο 3ο δεκάλεπτο. Η RnG έπαιξε εκπληκτικό μπάσκετ κλείνοντας τους χώρους στον Καρανίκα. Επιθετικά όλη η ομάδα βοήθησε, αλλά η άμυνα είναι αυτή που έδωσε αέρα 13 πόντων στους φιλοξενούμενους. Εκτός ρυθμού και πνεύματος αγώνα ήταν οι Munchies Reloaded. 5-17 ήταν το επιμέρους σκορ.

Με την διαφορά στους 13, οι φιλοξενούμενοι είχαν το αβαντάζ στην 4η και τελευταία περίοδο. Μολαταύτα, οι Munchies δεν τα παράτησαν. Συνέχισαν το παιχνίδι τους, έβαλαν δύσκολα καλάθια και με οδηγούς τους Αδαμόπουλο και Καρανίκα σημείωσαν την μεγάλη ανατροπή. Η Rum and Gun είδε Μπριλλάκη και Γεωργόπουλο να μένουν εκτός και δεν άντεξαν στην πίεση. 22-7 ήταν το επιμέρους και 46-44 το τελικό σκορ με το ματς να κρίνεται στα τελευταία λεπτά!

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Αδαμόπουλος με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ (4-2), 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 28 λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ι. Γεωργόπουλος με 14 πόντους, 13 ριμπάουντ (5-8) και 1 λάθος σε 25 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Α. Καρανίκας με 22 πόντους, 3 ριμπάουντ (2-1) και 1 ασίστ σε 35 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο όπου 2 βασικοί παίχτες της RnG αποβλήθηκαν με αποτέλεσμα οι Munchies να σημειώσουν την τεράστια ανατροπή!