Νίκη για τους NA ALA TEAM στο κλειστό του Sala sport club απέναντι στους La Familia με 63-53 για την πρώτη φάση του Atlas Cup.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους με τον Ιωακειμίδη να κάνει το 0-7 με δυο εύστοχα τρίποντα και μια βολή. Ο Λέκκος σκόραρε για δυο για το πρώτο καλάθι της ομάδας του και το 2-7. Τη σκυτάλη πήρε με τρίποντο ο Μαυράκης για το 5-7. Το 5-9 έκανε και πάλι ο Ιωακειμίδης από τη γραμμή των βολών. Με έμμεσο τρίποντο του Τζαμίχα το σκορ έγινε 8-9.  Με καλάθια των Λαζαρέτου και Πατσόγκου το σκορ έγινε 8-13. Ο Μπούτσιος μείωσε σε 10-13 έπειτα από ασίστ του Λέκκου. Οι NA ALA TEAM πήραν το προβάδισμα για πρώτη φορά με νέο τρίποντο του Μαυράκη. Οι Ιωακειμίδης και Μαυράκης σκόραραν ξανά και το ματς έγινε 15-15. Η περίοδος θα κλείσει με 2/2 τρίποντα του Παπαχριστόδουλου για το 17-21. 

Στην 2η περίοδο ξεκίνησε η αντεπίθεση των γηπεδούχων. Ο Παπαχριστόδουλος με δίποντο έκανε το 17-23 αλλά οι Μαυράκης με δυο και Λέκκος με 5 πόντους έδωσαν το προβάδισμα στους NA ALA. Ο Καββαδίας ξεμπλόκαρε τους La Familia στην επίθεση με 4 συνεχόμενους πόντους αλλά ο Λιακάκος σκόραρε για 3 για το 27-27. Μανδρώνης και Τζαμίχας έδωσαν ξανά το προβάδισμα στους NA ALA ενώ ο Ιωακειμίδης μείωσε σε 32-30. Το ημίχρονο έληξε με 37-30 με καλάθια των Μανδρώνη και Λέκκου και μια βολή του Μαυράκη.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με έμμεσο τρίποντο του Τζαμίχα. Πατσόγλου και Λαζαρέτος μείωσαν σε 40-34. Ο Λέκκος που μοίραζε συνεχώς τη μπάλα σκόραρε για 3 κάνοντας το 45-35. Ο Ιωακειμίδης που έκανε φοβερό παιχνίδι για τους La Familia με 6 συνεχόμενους πόντους έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς μειώνοντας σε 45-41 αλλά ένα τρίποντο του Μαυράκη έκοψε τα φτερά των φιλοξενούμενων. Η περίοδος έκλεισε στο 50-43.

Στην 4η περίοδο οι La Familia δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στο σκορ αφού ο Μαυράκης σκόραρε ξανά για 3 στα πρώτα λεπτά. Οι La familia μείωσαν με τους Λαζαρέτο και Δεληγιάννη αλλά με δυο συνεχόμενα του Μανδρώνη το έργο τους έγινε πάρα πολύ δύσκολο. Το σκορ ήταν στο 59-48. Το τελικό 63-53 διαμόρφωσαν και πάλι οι Μανδρώνης και Ιωακειμίδης. 

MVP  του αγώνα  ο Μαυράκης με 18 πόντους ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Μανδρώνης και Λέκκος ο οποίος είχε και 6 ασίστ. 
Για τους ηττημένους πάρα πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Ιωακειμίδης με 28 πόντους.

Νίκησαν γιατί: Οι γηπεδούχοι ήταν πάρα πολύ εύστοχοι από τη γραμμή του τριπόντου και ανανέωσαν πάρα πολλές επιθέσεις με τα επιθετικά ριμπάουντ των Μαυράκη και Μπούτσιου.