Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και ωραίο μπάσκετ η DEPORTIVO FALIRO επιβλήθηκε με 75-86 των NOTHING BUT NET.

Μέχρι και το 5-6 το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο αλλά με 2 τρίποντα του Κοτσίφη οι γηπεδούχοι έκαναν το 11-6 ενώ ο Ξυπνητός αύξησε τη διαφορά στους 7. Ο Σανάι με νέο τρίποντο έκανε το 16-6 βάζοντας δύσκολα στους φιλοξενούμενους που δεν είχαν βρει τα πατήματα τους. Με τρίποντα του Παύλου και Κριεκούκη όμως κατάφεραν να μειώσουν ενώ ο Γαρμπής με λει απ έκανε το 16-14. Ο Σανάι όμως που έκανε φοβερό 1ο δεκάλεπτο με 2 τρίποντα έκανε το 22-14. Ο Γαρμπής απάντησε με δικό του τρίποντο αλλά Κουτσός και Σανάι έφεραν το ματς στο 25-17.

Καραμανής και Κουτσός ξεκίνησαν δυνατά για το 28-17 αλλά ο Κριεκούκης με τρίποντο μείωσε στους 8. Ο Σανάι με ένα ακόμα τρίποντο απάντησε αλλά με καλάθια των Γαρμπή και Γάτσιου η διαφορά έπεσε στους 6 ενώ ο Κριεκούκης ξανά έκανε το 33-30. Ο Σανάι απάντησε αμέσως με τον ίδιο τρόπο αλλά το ματς ήρθε ισόπαλο με καλάθια των Αναγνώστη, Γάτσιου και Γαρμπή. Ο Κοτσίφης με τρίποντο αύξησε εκ νέου τη διαφορά στους 3, μια διαφορά που έμεινε ως το ημίχρονο.

Στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου ο Γάτσιος με 5 σερί πόντους έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην DEPORTIVO. ο Μαρούσος με σουτ από τη βολή αύξησε τη διαφορά ενώ ο φανταστικός Κριεκούκης με 2/2 τρίποντα και ένα δίποντο έκανε το 45-57! Ο Κοτσίφης ευστόχησε σε σουτ 3ων πόντων αλλά ο Κριεκούκης που ήταν ασταμάτητος απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Η διαφορά παρέμενε σταθερά σε διψήφια διαφορά στα τελευταία 2 λεπτά αλλά ο Κοτσίφης και πάλι μείωσε σε 58-65 δίνοντας ελπίδα στους γηπεδούχους.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τρίποντο του Γαρμπή αλλά ο Κοτσίφης και Καραμανής μείωσαν στους 7. Μαρούσος και Γαρμπής αύξησαν ξανά στους 11 αλλά ο Κοτσίφης με νέο τρίποντο πάλευε να κρατήσει την ομάδα του στο παιχνίδι. Με ένα σερί όμως από την DEPORTIVO FALIRO η πλάστιγγα έγυρε οριστικά υπέρ των φιλοξενούμενων καθώς με ένα 9-0 σερί το σκορ έγινε 66-83. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά. Ο Μαρινάκης με τρίποντο έκανε το 67-86 αλλά ο Κοτσίφης με δυο τρίποντα και ο Κουτσός με καλάθι από κοντά έκαναν το τελικό 75-86.

MVP της αναμέτρησης ο Κριεκούκης που άγγιξε το triple double έχοντας 27 πόντους, 8 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Κοτσίφης με 25 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: στο φανταστικό 3ο δεκάλεπτο των φιλοξενούμενων, με τον Κριεκούκη να σκοράρει με όλους τους πιθανούς τρόπους έχοντας και 7 τρίποντα και τον Γαρμπή να βοηθάει τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση!