Οι Nothing But Net (3-2) υποδέχτηκαν στο OAKA το Σάββατο τους Haters (3-2) στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της North Atlasleague1 και έχοντας τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα κατέκτησαν με κόπο και μπόλικη.. άμυνα το πολύτιμο δίποντο.

Οι ομάδες ξεκίνησαν προσεκτικά, δίνοντας έμφαση κυρίως στα μετόπισθεν. Οι γηπεδούχοι τον Σανάϊ (3π) και τα καλάθια των Ο.Κοντογιάννη, Λαζαρέτου και Κοτσίφη πήραν ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στους Αθηναίου και Βασιλείου (από ένα καλάθι) για το πενιχρό 9-5 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι Nothing But Net με το κουαρτέτο Ο.Κοντογιάννη (4), Αλ.Κοντογιάννη & Κοτσιφή (από 3 έκαστος) συντήρησαν μικρές διαφορές, καθώς στον αντίποδα απειλούσε μόνο ο Αθηναίου (5π), ενώ ο Σταθάκης με βόμβα τριών πόντων έδωσε αέρα 8 πόντων (24-16) στους γηπεδούχους στο ημίχρονο.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και η τρίτη περίοδος. Το συγκρότημα του Κοτσίφη με τα τρίποντα των Σανάϊ, Αλ.Κοντογιάννη και τη δραστηριότητα του Λαζαρέτου (από 3 ο καθένας τους) διατηρούσε τα σκήπτρα της αναμέτρησης, ενώ για τους Haters o Kαζής (6π) προσπαθούσε να τους κρατήσει κοντά, με τον δείκτη του σκορ να είναι στο 35-25 στο πέρας της.

Στα τελευταία λεπτά οι Nothing είχαν το μακρινό σουτ. Ο Σανάϊ (6π με 2 τρίποντα), με τον Σταθάκη και τον Κοτσίφη (από ένα ακόμα έκαστος) κράτησαν το προβάδισμα απέναντι στους Αθηναίου (5), Κουνάδη (4) και Κοκκίνη (3), με το τελικό 49-41 να τους βρίσκει με το ροζ φύλλο ανά χείρας !

Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα  τρίποντα (39-13%) και βολές (90-40) παρά δίποντα (23-40%). Έχασαν τα "σκουπίδια" (32-38 ριμπάουντ), έδωσαν παραπάνω ασιστ (10-9), έκαναν τα ίδια κλεψίματα (από 7) αλλά και λάθη (από 9).

Mvp : Ο Ορέστης Κοντογιάννης (8π,10ρ & 1 λάθος). Καλύτερος των ηττημένων ο Θανάσης Καζής (9π,8ρ,1κλ & 1 λάθος).

Κλειδί : Ο Νίκος Καραμανής (4π,8ρ,5ασ,2κλ & 1 λάθος).

Που κρίθηκε το παιχνίδι : Στη συνέπεια και τη διάθεση των νικητών στο δεύτερο μέρος !