Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός», της Καισαριανής, οι Νότιοι αντιμετώπισαν τους Soupa Stars για την 21η αγωνιστική της Atlas League 1 (Ανατολή), με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 69-52.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση, με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τους τον Γερεουδάκη, αλλά μετά το πρώτο προβάδισμα των «κιτρίνων» με 7-10, μετά από τέσσερις συνεχόμενους πόντους του Καραγιάννη, οι Soupa πάτησαν «γκάζι» και δεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω. Μάλιστα μετά από τρίποντα των Λουπάση και Δημητράτου με την εκπνοή, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα 17 πόντων (9-27), στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Το δεύτερο δεκάλεπτο κερδήθηκε από τους Νοτιους, χάρη στην εξαιρετική τους άμυνα (δέχθηκαν μόλις δέκα πόντους), τον επιθετικό πλουραλισμο του Γερεουδάκη που σκόραρε με κάθε τρόπο και τη συμβολή του Π. Λάντζα στα ριμπάουντ και στις μονομαχίες κοντά στη ρακέτα. Η διαφορά έπεσε στους εννέα (27-36), με τελευταίο καλάθι του Λάντζα, προτού οι ομάδες οδηγηθούν στους πάγκους τους για την ανάπαυλα.

Στο Β΄μέρος, οι «κίτρινοι» μπήκαν αποφασισμένοι να αποφύγουν τους μπελάδες και έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Σκορ και πάλι χαμηλό καθώς οι Soupa Stars σκόραραν συνολικά στο δεύτερο ημίχρονο 33 πόντους, έναντι 25 των αντιπάλων τους. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Μεσεδάκη στο παρκέ, που φάνηκε να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, που αποκόμισε από το παιχνίδι με τους Μυρμιδόνες, παρότι δεν γέμισε την στατιστική του όπως μας έχει συνηθίσει, συνέβαλε τα μέγιστα στην άμυνα και στο να αποτελεί απειλή από την περιφέρεια. Κομβικός και ο Καραγιάννης που με τα εξαιρετικά του deflection κέρδισε πολ΄΄ες κατοχές για την ομάδα του. 

MVP: Ο Λουκάς Καραγιάννης με 18 πόντους, έξι ριμπάουντ , μία ασίστ, τέσσερα κλεψίματα και δύο τάπες, έκανε τα πάντα στο παρκέ για την ομάδα του.

Παίκτης κλειδί: Double-double πραγματοποίησε ο Γιώργος Πατσαβός, με δέκα πόντους και έντεκα ριμπάουντ, μοιράζοντας επιπλέον τέσσερις ασίστ και κλέβοντας δύο μπάλες.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Γερεουδάκης με 23 πόντους, έντεκα ριμπάουντ, μία ασίστ και δύο κλεψίματα.

Που κρίθηκε το ματς: Παρότι οι Soupa Stars δεν έπαιξαν στα συνηθισμένα στάνταρ που μας έχουν συνηθίσει, η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής, με τους Νότιους εδώ και καιρό να αγωνίζονται για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, αντιμετωπίζοντας και πολλές απουσίες.