Kleious με υπογραφή Αγγελόπουλου στους 16!!

 

Το παιχνίδι για την φάση των 32 ανάμεσα σε Kleious και Νότιους είδαμε την Δευτέρα στην Καισαριανή. Στα χαρτιά ήταν αμφίρροπο στο παρκέ πριν την έναρξη θα έλεγες Kleious λόγω των πολλών απουσιών των γηπεδούχων και στο παρκέ ήταν ένα ντέρμπι.

 

Από την πρώτη περίοδο είδαμε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό αλλά με άστοχα σουτ και αρκετά λάθη. ΜΕ την έναρξη του αγώνα η Νότιοι μπήκαν καλύτερα και με Μινατσή και Λάντζα έκαναν το 10-2. Για να έρθει ο Αγγελόπουλος και με 2 τρίποντα να μειώσει και τελικά να κλείσει το δεκάλεπτο στο 13-10.

 

Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε διαφορετικό πρόσωπο με τους Warriors να ανεβαίνουν επιθετικά. Σε αυτό συνέβαλαν ο Κυριαζής με τον  Βίνιο και μαζί με τον ήδη ζεστό  Αγγελόπουλο, έβαλαν την ομάδα τους μπροστά με 2 πόντους στο ημίχρονο και το 25-27. Σε αυτό το διάστημα ο Γερεουδάκης προσπαθούσε μόνος να κρατήσει τους Νότιους στο παιχνίδι.

 

Το καλό διάστημα για τους Πολεμιστές διατηρήθηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο που η παραγωγικότητα τους ανέβηκε και έφτασαν στο επιμέρους 16-21. Ο Αγγελογιανόπουλος με τον Αρχοντάκη και βοήθεια από τον Κωστάκη ηγήθηκαν αυτής της προσπάθειας. Για να δούμε από την άλλη τον Πάνο Λάντζα να δίνει μάχες στις ρακέτες και τον Γερεουδάκη να συνεχίζει την προσπάθεια της προηγούμενης περιόδου.

 

Με την έναρξη της τελευταίας περιόδου η διαφορά έφτασε και τους 10 πόντους, αλλά με αντεπίθεση των Νοτίων το ματς πήγε στον πόντο και το 47-48 με ένα σερί 7-0 από Γερεουδάκη και Λάντζα. Οι Πολεμιστές όμως είχαν και πάλι τις λύσεις. ΤΟ βάθος του πάγκου βοήθησε καθώς οι Νότιοι έδειχναν σημάδια κούρασης. Με τον Κωστάκη να βάζει καλάθια και τον Αγγελογιαννόπουλο να μοιράζει κράτησαν το προβάδισμα. Για να έρθει στο τέλος ο Αγγελόπουλος βάζοντας ένα τρίποντο που έκανε το 60-67, βάζοντας ταφόπλακα σε όποια ελπίδα είχαν οι Νότιοι.

 

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παναγιώτης Λάντζας σημείωσε 15 πόντους με 5/10βολ. 5/10διπ. 0/1τρ. μάζεψε 20(12-8) ριμπάουντ, 4κοψ. και 1 κλέψιμο με 28eff!

 

MVP: Ο Αγγελόπουλος που εκτέλεσε από τα 6,75 τους Νότιους. Τελείωσε με 17π. με  1/1δ. 5/14τριπ. 2ρ.(2-1) 3ασ. και  11eff!!!

Παίκτης-Κλειδί: Ο Αγγελογιαννόπουλος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και με τις επιθετικές του ενέργειες και τις ασιστ άλλαξε την εικόνα του ματς. Σημείωσε 9 πόντους μάζεψε 6 ριμπάουντ και έδωσε 5 ασιστ μαζί και με 2 κλεψίματα και 11eff.

Που κρίθηκε το ματς: Στην έλλειψη των λύσεων από τον πάγκο για τους Νότιους ήταν μόλις 6 παίχτες. Η Kleious το εκμεταλλεύτηκε και με τις λύσεις από πολλούς παίχτες πήρε την νίκη.