Άνετη νίκη για τους Νότιους απέναντι στους Bandicoots των οποίων και επικράτησαν με 59-36. Έτσι «καθάρισαν» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης του κυπέλλου και βλέπουν πλέον μόνο τη συνέχεια.

Το ματς ήταν αμφίρροπο μόλις για ένα δεκάλεπτο. Στην πρώτη περίοδο οι Bandicoots κατάφερναν να είναι κοντά στο σκορ και να έχουν μία επαφή. Οι Νότιοι ωστόσο είχαν δείξει από νωρίς τις προθέσεις τους και μπήκαν σε θέση οδηγού έχοντας μία σταθερή απόδοση. Το 18-11 ήταν το σκορ της πρώτης περιόδου.

Η διαφορά ξέφυγε στη συνέχεια σε διψήφιους αριθμούς. Οι Νότιοι από τη δεύτερη περίοδο και μετά ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στο παρκέ. Με επιμέρους 17-7 προηγούνταν με 17 πόντους στο ημίχρονο και ήταν το απόλυτο φαβορί για την επικράτηση.

Η ανωτερότητα τους στο παρκέ συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο, όπου έφεραν τη διαφορά πάνω από τους 25 πόντους και «κλείδωσαν» το ροζ φύλλο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο χαμήλωσαν ταχύτητα χωρίς να έχουν επιπτώσεις.

Οι Bandicoots έβγαλαν καλές άμυνες, είχαν 16 κλεψίματα, όμως δεν μπόρεσαν να τα εκμεταλλευτούν καθώς ήταν άστοχοι και με χαμηλά ποσοστά στην επίθεση. Αντίθετα οι Νότιοι τελείωσαν με 48% στα δίποντα και έπαιξαν πιο ομαδικά με 17 ασίστ στο σύνολο.

Χαλκιαδάκης, Γερεουδάκης και Μακρής ήταν πρωταγωνιστές στη νίκη των γηπεδούχων.

Πολυτιμότερος παίκτης ο Γερεουδάκης με 14 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Παίκτης «κλειδί» ο Χαλκιαδάκης που επίσης ήταν διπλός με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τους ηττημένους ο Κωσταβέλης ήταν ο κορυφαίος όλων έχοντας 13 πόντους 12 ριμπάουντ και πέντε κλεψίματα στο ενεργητικό του.

Από τη δεύτερη περίοδο και μετά οι Νότιοι πέρασαν με διψήφια διαφορά μπροστά και δεν απειλήθηκαν.