Το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, οι Νυχτερίδες υποδέχθηκαν τον Uncle Drew στο πλαίσιο των 8 του Atlas Cup. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του, με τις 2 ομάδες να παίζουν ωραίο μπάσκετ. 72-84 ήταν το τελικό σκορ με τον Uncle Drew να παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους 4 του θεσμού!

Πολύ δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι και οι 2 ομάδες. Οι Νυχτερίδες ξεκίνησαν καλύτερα από τον «θείο» με αποτέλεσμα να κλείσουν το δεκάλεπτο στο +5. 25-20 ήταν το επιμέρους σκορ, ενώ όλοι οι παραβρισκόμενοι πήραμε μια ιδέα για το τι θα ακολουθούσε! 13 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Διαμαντής, ενώ 10 είχε ο Κ. Στασινόπουλος. 8 πόντους έβαλε ο Χαλκιόπουλος, με τον Καραγιάννη να ακολουθεί έχοντας 6.

Ο ρυθμός έπεσε στο 2ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες σε αντίθεση με την 1η περίοδο ήταν σχετικά άστοχες. 11-17 ήταν το επιμέρους σκορ με τον Uncle Drew να παίρνει τα ηνία του αγώνα (+`1). Από 3 πόντους είχαν για τις Νυχτερίδες Κ. Στασινόπουλος και Αγγελόπουλος. 6 πόντους ακόμα πρόσθεσε στην στατιστική του ο Καραγιάννης. 5 πόντους έβαλε ο Ορέστης.

Η μεγάλη ζημιά έγινε για τις Νυχτερίδες στο 3ο δεκάλεπτο. Ο Uncle πάτησε το πόδι στο γκάζι, πέτυχε 31 πόντους, δέχθηκε 19 και έφτασε την διαφορά υπέρ του στους 13 πόντους. Για τους γηπεδούχους 6 πόντους έβαλε ο Τσελεπίδης, ενώ 4 είχε ο Κ. Στασινόπουλος. Από 9 πόντους είχαν Καραγιάννης και Ελευθεριάδης, με τον Χαλκιόπουλο να ακολουθεί με 8.

Οι Νυχτερίδες προσπάθησαν στην 4η περίοδο. Παίζοντας με πολύ πάθος και ενέργεια οι γηπεδούχοι έκαναν μια τελευταία προσπάθεια. Μολαταύτα, δεν τα κατάφεραν και αρκέστηκαν στο να μειώσουν κατά 1 πόντο. 17-16 ήταν το επιμέρους σκορ με τον Uncle Drew να περνάει στα ημιτελικά της διοργάνωσης! 72-84 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές 6 πόντους έβαλε ο Καραγιάννης. Από 7 είχαν Αγγελόπουλος και Κ. Στασινόπουλος για τις Νυχτερίδες!

Mvp του αγώνα ήταν ο Σ. Καραγιάννης με 27 πόντους, 13 ριμπάουντ (7-6), 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 40 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Στασινόπουλος με 25 πόντους, 6 ριμπάουντ (5-1), 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 38 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Μ. Χαλκιόπουλος με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ (6-3), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη σε 27 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ευστοχία των φιλοξενούμενων στο 3ο δεκάλεπτο!