Στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της South Atlasleague1 τα Σαπάκια (1-3) αντιμετωπίσαν το βράδυ της Κυριακής στο Κορυδαλλό τη Deportivo Faliro (3-1) με τη δεύτερη να εκμεταλλεύεται το γρήγορο παιχνίδι και δίχως να αμφισβητηθεί έφτασε με άνεση στο δίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο ζεστοί και με τον Κριεκούκη να κάνει πράγματα και θαύματα (13 πόντους με τρία τρίποντα) πήραν κεφάλι. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τον Κ.Στασινόπουλο (8π), για το 12-17 των πρώτων δέκα λεπτών.

Η Depor συνέχισε να επιδιώκει το παιχνίδι στο ανοικτό γήπεδο με τους Γάτσιο (5), Κοντογιάννη (4) και Παπαγεωργίου (3), φτάνοντας πέριξ της διψήφιας διαφοράς, ενώ οι Νυχτερίδες προσπαθούσαν να ακολουθήσουν  με τους Αγγελόπουλο (6π) και Π.Στασινόπουλο (4), με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται στο 26-34.

Oι Deportivistas βρήκαν νέο πρωταγωνιστή τον Γαρμπή (9π) και μαζί με τα τρίποντα των Γάτσιου και Κριεκούκη συντηρούσαν την απόσταση σε διψήφια νούμερα. Στην αντίπερα όχθη ο Αγγελόπουλος (7π) ήταν ο πιο ζωηρός. Σκορ τρίτης περιόδου 41-56.

Στην τελική ευθεία οι φιλοξενούμενοι πάτησαν το γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Με τον Καμακάρη (4π) να δίνει οντότητα στο ζωγραφιστό και τον Μαρούσο να μαζεύει ριμπάουντ, έτρεξαν το γήπεδο και καθώς στην άλλη πλευρά σκόραραν μόνο οι Κ.Στασινόπουλος (6) και Τσελεπίδης (4), οι Φαληριώτες δεν δυσκολεύτηκαν να κατακτήσουν δίκαια το ροζ φύλλο με το ευρύ τελικό 51-71.

Η στατιστική αναδεικνύει την παρουσία των ομάδων στο παρκέ. Οι νικητές σούταραν καλύτερα (δίποντα 29-51%,  τρίποντα 17-28%, βολές  35-60%) . Μάζεψαν τα ριμπάουντ (44-57), μοίρασαν υπερδιπλάσιες ασιστ (7-18), έκλεψαν πιο λίγες μπάλες (7-3) και υπέπεσαν σε παραπάνω  λάθη (6-15).

Mvp : Με double double ο Ανέστης Κριεκούκης. Είχε 18 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ο αλάνθαστος Νεκτάριος Αγγελόπουλος που είχε 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Κλειδί : Ο δίχως λάθη Αντώνης Μαρούσος με 6 πόντους, 13 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Που κρίθηκε το παιχνίδι : Στη διαφορά ταχύτητας και ενέργειας των νικητών.