Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της South Atlas League ΙΙ το απόγευμα της Κυριακής οι Old Boys (11-8) αντιμετώπισαν στο κλειστό του Κορυδαλλού τους Skylarkers (11-9), με τους δεύτερους να πατούν το γκάζι μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά και εκμεταλλευόμενοι τα γρήγορα πόδια τους πήραν τόσο τη ρεβάνς όσο και τη διαφορά από την ήττα του πρώτου γύρου.

Οι ομάδες ξεκίνησαν ισορροπημένα την αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τους Αλεξανδρή (7) και Μπουλουτσίκο (4) ενώ οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν κατά πόδας χάρη στα τρίποντα των Τσατσάνη (6) και Ηγουμενίδη (3), για το 13-15 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν ένα μικρό προβάδισμα στην αρχή της δεύτερης περιόδου με τον Τσέα (4) και τα τρίποντα των Ηγουμενίδη και Τσατσάνη, όμως οι Skylarkers βρήκαν τον τρόπο να προσπεράσουν με τους Μπουλουτσίκο (5) και Αλεξανδρή (4) κλείνοντας το πρώτο μέρος με 26-28.

Ολική αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι "Ουράνιοι"  έπαιξαν γρανιτένια άμυνα, καθώς δέχτηκαν μόλις ένα καλάθι (από τον Ηγουμενίδη) ενώ ο Αλέξης (7) ανέβασε στροφές και μαζί με τους Ασημίδη και Αλεξανδρή (από 3π) πυροβόλησαν από τα 6.75 φτάνοντας ως το +15 (28-43) στο τριαντάλεπτο !

Στην τελική ευθεία οι Skylarkers πήγαν ως το +19 και έχοντας τον έλεγχο της κατάστασης δεν απειλήθηκαν παρά την προσπάθεια των Σκαρβέλη (5π) , Νινιού (4π) και Τσατσάνη (3π), που μείωσαν ως το δίκαιο τελικό 42-51 !

Τα στατιστικά σκιαγραφούν την εικόνα της αναμέτρησης. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (22-34%),παρά βολές (57-27%) και τρίποντα (26-23%). Μάζεψαν τα ριμπάουντ (40-50), μοίρασαν περισσότερες ασιστ (12-14), έκαναν πιο λίγα κλεψίματα (5-4) και υπέπεσαν στα ίδια λάθη (από 14).

Mvp με double double αναδείχθηκε ο Κώστας Αλέξης έχοντας 11 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Αλέξανδρος Τσατσάνης με 12 πόντους, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Κλειδί της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Αλεξανδρής που κατέγραψε 17 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο με τους νικητές να είναι εξαιρετικοί σε άμυνα κι επίθεση δίχως να κινδυνέψουν στο υπόλοιπο .