Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της South Atlas League II το βράδυ της Παρασκευής στο νέο κλειστό του Κορυδαλλού οι μόλις πέντε διαθέσιμοι Old Boys (11-10) αντιμετώπισαν τους Vikings (3-18), με τους δεύτερους να παίρνουν ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου ανατρέποντας διαφορά 15 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στη μεγάλη εμφάνιση των ξαδέλφων Λιάκου και τη μαεστρική καθοδήγηση του Κουλούρη , ενώ οι αντίπαλοι τους θα περιμένουν την ολοκλήρωση των παιχνιδιών για να μάθουν την τελική τους κατάταξη, δίχως όμως να κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τα playoff !

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις ομάδες να συμβαδίζουν. Οι γηπεδούχοι βρήκαν σκορ από τους Τσέα (4), Τσατσάνη και Ηλιού (από 3π), ενώ ο Σαλίβερος (4π) ήταν ο πιο δραστήριος των αντιπάλων τους, που ισοφάρισαν σε 10-10 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια οι Old Boys έσφιξαν την άμυνα και με σερι 15-0 με τον ασταμάτητο Ηλιού (10π) ξέφυγαν με διψήφια διαφορά, καθώς δέχτηκαν μόλις 4 πόντους από τον Σ.Λιάκο. Σκορ πρώτου ημιχρόνου 25-14.

Αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι Vikings μπήκαν πολύ δυναμικά και με επιμέρους 2-15 ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση, με τα ξαδέρφια Λιάκου να πετυχαίνουν από 6 πόντους και με τη συνέργεια των Γιαπράκη (4) και το τρίποντο του Παπακομνηνού, παρά τις ριπές από τα 6.75 του Τσατσάνη (6π), προηγήθηκαν με 35-37 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Τα "Παλιόπαιδα" άντεξαν για λίγο ακόμη,όταν και προηγήθηκαν με 43-40 με τρίποντο του Ηλιού. Όμως η βενζίνη τους λιγόστεψε, με το σύνολο του Κουλούρη να ...παίρνει ...ζωές στο υπόλοιπο διάστημα . Με σερί 13-0, ηγέτη τον Σ.Λιάκο (8π) και βοήθειες απ' όλους (Πασάς, Μπεκάκος , Σαλίβερος και Β.Λιάκος από ένα καλάθι) έφτασαν στο +10, ενώ ο Ηγουμενίδης μείωσε για το τελικό 46-53, που βρήκε τους "Σκανδιναυούς" να πανηγυρίζουν την τέταρτη τους επιτυχία !

Τα ομαδικά στατιστικά αντικατοπτρίζουν την εικόνα εντός των γραμμών. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (25-34%), παρά τρίποντα (27-20%) ή βολές (63-50%). Κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (29-62), ήταν πιο δημιουργικοί (12-17 ασιστ), έκελψαν λιγότερες μπάλες (14-9) και υπέπεσαν σε παραπάνω λάθη (14-23).

Mvp με double double ήταν ο Βασίλης Λιάκος που είχε 10 πόντους, 22 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη. Παραγωγικότερος των ηττημένων ο Θανάσης Ηλιού με 20 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Κλειδί του αγώνα αλλά και πρώτος σκόρερ με το πάθος και τα τρίποντα του ο εξίσου "διπλός" Στέλιος Λιάκος που σημείωσε 20 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια που κατέθεσαν στο παρκέ οι νικητές στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους όταν και βρήκαν ρυθμό στην επίθεση, καθώς και στο σερί 13-0 που είχαν στην τελευταία περίοδο.