Δύσκολη νίκη για τους AVENGERS απέναντι στους OLD DOGS που τους έβαλαν δύσκολα στην τελευταία περίοδο.

Με επιμέρους σερί για τους AVENGERS 10-2 ξεκίνησε ο αγώνας με 2 σερί τρίποντα του Πρισιμιτζάκη και δυο καλάθια του Βουράκη. Ο Μουστάκας μείωσε αλλά ο Αναγνωστάκης με νέο τρίποντο έκανε το 4-13! Οι OLD DOGS όμως με σερί 7-0 έκαναν το τελικό 11-13. Σκόρερς οι Γκέος με δυο καλάθια από κοντά και ένα από τον Καμπάνη ενώ ο Μουστάκας είχε 1/2 βολές.

Στο 2ο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά με 2 καλάθια του Βουράκη αλλά ο Γκέος με γκολ-φάουλ και ο Κούρβας με τρίποντο έφεραν το ματς στα ίσια. Οι Αναγνωστάκης και Βουράκης έδωσαν και πάλι το προβάδισμα στους AVENGERS αλλά ο Σκαφίδας με τρίποντο μείωσε ξανά. Οι AVENGERS κατάφεραν να ξεφύγουν ξανά με 7 πόντους με τους Βουράκη και Κυριακίδη αλλά ο Καμπάνης με τρίποντο μείωσε στους 4. Το τελικό 24-30 έκανε ο Αυγέρης. 

Το 2ο ημίχρονο ήταν το πιο ισορροπημένο καθώς καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει ένω σκόραραν και οι δυο εναλλάξ. Ο Γκέος με 3 πόντους, ο Σκαφίδας με 2/2 δίποντα, το ένα στον αιφνιδιασμό μετά από κλέψιμο και καλάθι του Καμπάνη έφεραν το ματς στον πόντο. Ο Αναγνωστάκης όμως με 2/2 τρίποντα σε κρίσιμο σημείο έκανε το 35-40.

Το 4ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τους OLD DOGS να κάνουν καθοριστική αντεπίθεση. ο Μουστάκας με γκολ φάουλ και ο Παναγούλιας με τον ίδιο τρόπο έφεραν το ματς τούμπα και τους OLD DOGS μπροστά με 41-40. Οι AVENGERS πήραν ταιμ άουτ και έδειξαν να ξυπνάνε. Με ένα επιμέρους σερί 10-2 κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 43-50. Καθοριστικός ήταν ο Βρεττός που με μεγάλο τρίποντο έκανε το 41-45 ενώ ο Κυριακίδης και ο  Πρισιμιτζάκης σιγούρεψαν τη νίκη της ομάδας τους.

MVP της αναμέτρησης ο Πρισιμιτζάκης με 10 πόντους, 13 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από κοντά και ο Βουράκης με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Για τους OLD DOGS ξεχώρισε ο Καμπάνης με 7 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στο καθαρό μυαλό των AVENGERS που ενώ το ματς γύρισε ανάποδα στην αρχή του 4ου δεκαλέπτου με καλές άμυνες και ευστοχία πήραν τη νίκη.