Για τρία δεκάλεπτα το ματς ανάμεσα σε Old Dogs και Beasleys για την 1η Φάση του Atlas Cup, ήταν ντέρμπι και ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Οι Beasleys όμως πήραν την πρόκριση χάρη σε ένα πολύ καλό σερί στο τέταρτο δεκάλεπτο. Προηγήθηκαν και με έντεκα πόντους για να πάρουν τελικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση με 64-69.  

Οι Old Dogs «χτύπησαν» στις αδυναμίες της άμυνας των αντιπάλων τους και εκμεταλλεύτηκαν την χαλαρή τους αντίσταση για να κάνουν ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Με λύσεις από το τρίποντο από Μαμουνάκη, Κούρβα και Καμπάνη είχαν τα ηνία του αγώνα. Οι Beasleys από την άλλη βρήκαν «απαντήσεις» από τον Ακαρέπη, ενώ στη συνέχεια ο Άγγελος Καραγιαννίδης με τέσσερα δικά του συνεχόμενα τρίποντα, «τιμώρησε» την άμυνα ζώνης των γηπεδούχων. Κάπως έτσι το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 20-14.

Με τον Άγγελο Καραγιαννίδη να αποτελεί την κύρια πηγή πόντων για τους Beasleys και να και να ανεβάζει το σερί του σε 17, οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στους 23-21. Ο Μουστάκας πήρε την ομάδα στις πλάτες του και με παλικαρίσια καλάθια έκανε το 29-21 για τους γηπεδούχους. Τρία τρίποντα από Δραγκιώτη, Άγγελο Καραγιαννίδη και Ακαρέπη και ένα καλάθι του Γάτσιου έστειλαν τους φιλοξενούμενους προηγούμενους με 33-34 στην ανάπαυλα.

Η διαφορά παρέμεινε κοντά χωρίς κάποια ομάδα να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο. Αποτελεσματικοί για τους Dogs στην επίθεση οι Καμπάνης και Παπαγεωργίου ενώ το κρεσέντο  των Beasleys από το τρίποντο συνεχίστηκε από τον Ακαρέπη που είχε δύο συνεχόμενα.

Εκεί που κρίθηκαν όλα ήταν στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου. Με το σκορ στο 49-48 στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου οι Beasleys έτρεξε ένα σερί 12-0 που ουσιαστικά έκρινε και το ματς (49-60), με προεξέχοντες Ακαρέπη και Άγγελο Καραγιαννίδη. Οι Old Dogs σίγησαν επιθετικά αφού το πρώτο καλάθι ήρθε από τον Παπαγεωργίου για τους ίδιους στο 7:00. Με τέσσερις συνεχόμενους πόντους του Καμπάνη μάλιστα πλησίασαν και στο 55-61. Την παρτίδα για τους νικητές καθάρισε ο Γάτσιος με επτά συνεχόμενους δικούς του (2 συνεχόμενα τρίποντα) για το 57-69.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Άγγελος Καραγιαννίδης, που κράτησε την ομάδα όρθια και τελείωσε τον αγώνα με 28 πόντους, με τρομερά ποσοστά με 6/7 τρίποντα και 4/4 δίποντα! Είχε επίσης οκτώ ριμπάουντ.

Ο παίκτης «κλειδί» ήταν ο Χ. Ακαρέπης με 20 πόντους στο λογαριασμό του.

Για τους ηττημένους, οι Παπαγεωργίου και Καμπανης ήταν αυτοί που ξεχώρισαν.

Το ματς κρίθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο και στο σερί που έδωσε διψήφια διαφορά στους φιλοξενούμενους.