Στις νίκες επέστρεψαν οι Ίωνες, καθώς το βράδυ της Πέμπτης κατάφεραν να επιβληθούν απέναντι στην Orlando Tragic! Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης με τις 2 ομάδες να παίζουν κατά διαστήματα εξαιρετικά. 62-64 ήταν το τελικό σκορ με το οποίο οι Ionians πήραν το ροζ φύλλο αγώνα!

Μια διαφορά 4 πόντων δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο 1ο δεκάλεπτο. Έχοντας αρχηγό τον Θεοδώρου με 6 πόντους, οι Ionians προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Θα το είχαν καταφέρει ολοκληρωτικά, αν ο Γκόρος δεν έβαζε 5 με αποτέλεσμα να κρατήσει κοντά στο σκορ το Orlando. 10-14 ήταν το επιμέρους σκορ.

Μπροστά στο σκορ πέρασαν οι γηπεδούχοι στην 2η περίοδο. Με ορθές άμυνες, γρήγορες επιθέσεις και εύστοχα σουτ, το Orlando κατάφερε να περάσει μπροστά. 6 πόντους πέτυχε ο Αγγελόπουλος, με Κομιανό και Αβαρακή να ακολουθούν έχοντας από 4. Οι 5 πόντοι του Κοντζαμάνη κράτησαν εντός παιχνιδιού τους Ionians που έχασαν τον ρυθμό που είχαν στο 1ο δεκάλεπτο. 17-12 ήταν το σκορ στην περίοδο αυτή.

Το 2ο ημίχρονο δεν θύμισε σε τίποτα το 1ο, καθώς οι 2 ομάδες αύξησαν το τέμπο του αγώνα. Είδαμε fast break αιφνιδιασμούς, κινήσεις στο transition και σκληρά μαρκαρίσματα. 16-17 ήταν το τελικό σκορ σε αυτό το 3ο δεκάλεπτο, με το ματς να ισορροπεί πλήρως. 2 σερί τρίποντα πέτυχε ο Αβαράκης για τους γηπεδούχους. 5 είχε ο Χριστακίδης. Για τους Ionians ξεχώρισαν οι Μαρούλης και Θραψανιώτης που είχαν από 5 πόντους έκαστος.

Με διαφορά να μην υπάρχει (43-43), όλα θα κρίνονταν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η 4η περίοδος ήταν και η καλύτερη του αγώνα. Οι 2 ομάδες έπαιξαν θαυμάσιο μπάσκετ, τα έδωσαν όλα και πραγματικά το χάρηκαν. Μπορεί ο Γκόρος να έβαλε 9 πόντους και ο Κομιανός 7, αλλά αυτό δεν αρκετό για τους γηπεδούχους. Οι Ionians έπαιξαν πολύ καλά στην άμυνα και σε συνδυασμό με τους 7 σημαντικούς πόντους του Κοτζαμάνη πήραν την νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα. 62-64 ήταν το τελικό σκορ.

Mvp του  αγώνα ήταν ο Ι. Κοτζαμάνης με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ (3-3) και 2 κλεψίματα σε 25 λεπτά. Ο Δ. Γκόρος ξεχώρισε για τους ηττημένους με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ν. Θραψανιώτης με 9 πόντους, 12 ριμπάουντ (4-8) και 1 κόψιμο σε 30 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε στις τελευταίες φάσεις με τους Ionians να είναι αμυντικά απόρθυτοι!