Μια εύκολη νίκη πήραν οι ORLANDO TRAGIC κόντρα στους SURVIVORS VETERANS στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι με ένα σερί 7-0 με τρίποντο του Γκόρου και καλάθια του Ντάσιου. Ο Γκύζης με δίποντο και ο Αλέξης με 1/2 βολές έκαναν το 9-3 για να ακολουθήσει τρίποντο του Κομιανού. Ο Αλέξης μείωσε ξανά αλλά με καλάθια των Παπαγιάννη, Ντάσιου και Χριστακίδη έγινε το 17-5 της περιόδου.

Στο 2ο δεκάλεπτο οι VETERANS ήταν βελτιωμένοι χωρίς να μπορούν να πλησιάσουν στο σκορ αλλά κράτησαν πιο χαμηλά το σκορ. Στα πρώτα λεπτά κατάφεραν να φτάσουν ακόμα και στους 6 με γκολ φάουλ του Πιτσίνιαγκα και τρίποντο του Δουλγεράκη αλλά με ένα επιμέρους σερί 7-2 οι ORLANDO, με καλάθια των Γκόρου και Κομιανού έκαναν το 26-13 του ημιχρόνου.

Στο 3ο δεκάλεπτο οι ORLANDO και πάλι πιάστηκαν στον ύπνο με τους VETERANS να μειώνουν στους 8 με τον Αλέξη και 5 πόντους του Πιτσίνιαγκα. Οι γηπεδούχοι όμως ξύπνησαν και με 2/2 τρίποντα, ένα δίποντο και 1/1 βολές του Κομιανού έκαναν το 37-20. Το χορό των τριπόντων συνέχισαν και οι Γκόρος και Χριστακίδης για το 45-20 ενώ στο τελευταίο λεπτό οι Τσιάγκος και Δουλγεράκης μείωσαν στο 45-24.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ξεκίνησε με καλάθια των Δουλγεράκη και Αβαράκη. Ο Ντάσιος έκανε το 49-26 για να έρθει ο Γκύζης να μειώσει με όμορφο τελείωμα. Ο Κομιανός με ένα ακόμα τρίποντο έκανε το 52-28 ενώ στα τελευταία λεπτά οι VETERANS με ένα  σερί 11-0 με τους Πιτσίνιαγκα, Αλέξη και Γκύζη έκαναν το τελικό 52-39.

MVP της αναμέτρησης ο Κομιανός με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Γκόρος με 16 πόντους και 13 ριμπάουντ κάνοντας double double.

για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Αλέξης με 7 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε στον πολύ γρήγορο ρυθμό που επέβαλλαν οι ORLANDO TRAGIC, τα αρκετά κλεψίματα που έκαναν και στα καθοριστικά τρίποντα ειδικά του Κομιανού σε κρίσημα σημεία.