Στο πλαίσιο της δεύτερης στροφής της North Atlasleague3, οι Orlando Tragic μετά τη νίκη τους στην πρεμιέρα φιλοξένησαν στο ΟΑΚΑ τους Terror East με μόλις πέντε διαθέσιμους στην αποστολή τους, με τους δεύτερους να το εκμεταλλευόνται δράττωντας την ευκαιρία για να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο με 56 -62 !

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα με τους Μπόζα , Πανουργιά (από 3 πόντους) και τον Σαπουντζή να δημιουργεί προβλήματα στην αντίπαλη ρακέτα, αλλά οι αντίπαλοι τους ισορρόπησαν με τους Αγγελόπουλο (7) και Αβαράκη (5) προσπερνώντας με 18-14 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι "Τρομοκράτες" απάντησαν στο δεύτερο δεκάλεπτο με τις ασιστ του Καλοπήτα και την ενέργεια των Τσόλια, Μπόζα (από 4π) και τον σταθερό Σαπουντζή (3). Παρά δε την προσπάθεια του Αγγελόπουλου (3) οι γηπεδούχοι σκόραραν μόλις 7 πόντους , με συνέπεια η παρέα του Γιουλούντα να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 25-27 στου δρόμου τα μισά.

Η  ισορροπία διατηρήθηκε και στην 3η περίοδο.Οι γηπεδούχοι με αιχμή του δόρατος τον ασταμάτητο Αβαράκη (10π) μαζί με τον Αγγελόπουλο (6) πάλευαν απέναντι στους Μπόζα, Σαπουντζή (από 4) και Πανουργιά (3), για να βρεθούν μπροστά με 43-40 στο τριαντάλεπτο.

Το ντέρμπι κράτησε για άλλα έξι λεπτά, με τις ομάδες να εναλλάσονται στην πρωτοπορία. Αγγελόπουλος (ακόμα 7 πόντοι) και Ντάσιος (5) τράβηξαν το κουπί για τους Tragic, που στα τελευταία λεπτά φυσιολογικά κουράστηκαν. Οι Terror πίεσαν και με το κουαρτέτο Μπόζα, Σαπουντζή, Στόκα (από 6π) και Τσόλια (ακόμα 4) προηγήθηκαν ξεφεύγοντας με τους αντιπάλους τους να μην μπορούν να ακολουθήσουν, πανυγηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη τους νίκη με 56-62 !

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα από μακριά (16-25% τρίποντα) , παρά δίποντα (48-38%) ή βολές (50-54%). Επικράτησαν οριακά στα ριμπάουντ (39-40), έδωσαν περισσότερες ασιστ (10-16), έκλεψαν υπερδιπλάσιες μπάλες (7-16) και ως εκ τούτου είχαν λιγότερα λάθη (20-13).

Mvp : Ο πύργος Δημήτρης Σαπουντζής με double double (15π, 13ρ, 1ασ, 3κλ, 1 τάπα και 1 λαθάκι)

Κλειδί :  Ο πρώτος σκόρερ Γιάννης Μπόζας (17π, 9ρ, 1ασ, 5 κλ και 1 λάθος).

Καλύτερος των ηττημένων ο επίσης "διπλός" Ν.Αγγελόπουλος  (25π,17ρ, 2ασ, 4 λάθη).

Που κρίθηκε ο αγώνας : Στο βάθος του ρόστερ των νικητών.