Το πρώτο βήμα έκαναν το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ οι Orlando Tragic επικρατώντας δύσκολα επί των Munchies Reloaded στο πλαίσιο του Game 1 του top8 για τα πλει-οφ της Νorth Atlas League ΙΙΙ, χάρη στην καλή τους απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο !

Οι ομάδες ξεκίνησαν συμβαδίζοντας στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Ντάσιο (8) και Κομιανό (5), ενώ οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν εκ τους σύννεγης με τα τρίποντα των Καρανίκα (8) και Αδαμόπουλου (3), για το 17-13 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στη συνέχεια και με σερί 7-0 με την εξαιρετική τριπλέτα Λεντζάκη, Καρανίκα (από 8π) και Αδαμόπουλου (7π) προσπέρασαν ως το +9. Στην αντίπερα όχθη Ντάσιος με 4 πόντους και οι Χρηστακίδης & Πράσσος (από 3π) κράτησαν σε κοντινή απόσταση τους "Τραγικούς" (29-36) στο ημίχρονο.

Ποιός είδε το Orlando και δεν φοβήθηκε μετά την ανάπαυλα ! Είχαμε ολική αλλαγή σκηνικού, καθώς με σερί 17-0 οι γηπεδούχοι με το κουαρτέτο Αβαράκη (6), Ντάσιου, Χρηστακίδη (από 4) και Σαρακηνού (3) ανέτρεψαν τα δεδομένα του παιχνδιού φτάνοντας ως το +10. Οι Munchies συνήλθαν κάπως από το σοκ και με τον Καρανίκα (7π) μείωσαν σε 49-45 στο πέρας της τρίτης περιόδου.

Τα τελευταία δέκα λεπτά πρόσφεραν εξίσου δυνατές συγκινήσεις ! Αρχικά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, όμως ένα 9-0 σερί των Tragic με τους Αβαράκη (7), Κομιανό (4) και Πράσσο (3) τους έδωσε διαφορές πέριξ των δέκα πόντων. Στις τελευταίες φάσεις Καρανίκας (9) και Αδαμόπουλος (5) κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 67-61 που αφήνει την υπόθεση της ρεβάνς ανοιχτή σε κάθε ενδεχόμενο !

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (56-37%) παρά τρίποντα (21-35%) και βολές (66-80%) . Μάζεψαν τα ριμπάουντ (44-32), έδωσαν παραπάνω ασιστ (12-5), είχαν τα ίδια κλεψίματα (από 2) και πιο πολλά λάθη (9-7).

MVP:  Με double double ο Σταμάτης Κομιανός έχοντας 13 πόντους, 15 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο πρώτος σκόρερ Θανάσης Καρανίκας με 30 πόντους (5/8 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Παίκτης-Κλειδί: Ο Διονύσης Ντάσιος που σημείωσε 18 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα των νικητών στην επανάληψη και το καλό τους φίνις.