Σαββατόβραδο στο Ίλιον, και για την 20η αγωνιστική της West Atlas League Ι οι Indiana Pagers (1-15) υποδέχτηκαν τους Miami Heak (12-5) με τους δεύτερους να αποδίδουν καλύτερα από τα πρώτα λεπτά και να φτάνουν σε μια άνετη επικράτηση, παραμένοντας στην τρίτη θέση του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ονειρικά  χάρη στο τρομερό ντουέτο Λαδιά (10) και Κωστόπουλου (9) αποκτώντας διψήφια διαφορά που συντήρησαν παρά την προσπάθεια των Ηλιάδη (4) και Αδαμόπουλου (3), για το 9-19 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Πατώντας το γκάζι και βάζοντας στην εξίσωση τους Α.Φ. Καπλάνη και Παλαιολόγο (από 4π) μαζί με τον σταθερό Λαδιά (5π) οι Heak διεύρυναν την απόσταση στο +20 με τους Pagers να σκοράρουν με τους Μαμαλάκη (4) και το τρίποντο του Αδαμόπουλου, ενώ το buzzer beater φόλλοου του Βλαχογιάννη έκανε το 18-36 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα ο ρυθμός έπεσε. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν με τους Καλαϊτζάκη (4), Μαμαλάκη και Βλαχογιάννη (από 2), αλλά ο Λαδιάς (4) κι ο Παλαιολόγος (3) κράτησαν τη διαφορά πέριξ των είκοσι πόντων (26-45) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δεκα λεπτά το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις ομάδες να επιδίδονται σε ωραίες συνεργασίες. Οι παίκτες του Σωτηρόπουλου ήταν πιο ορεξάτοι με τους Α.Φ. Καπλάνη (5), Α.Δ.Καπλάνη, Κωστόπουλο και Λαδιά (από 4π), με τον Μαμαλάκη (5π) να συμβάλλει από την άλλη πλευρά στο τελικό 35-64.

Στα ομαδικά στατιστικά, οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα (27-46% δίποντα, 13-23% τρίποντα, 10-60% βολές). Πήραν τη μάχη των αιθέρων (45-51 ριμπάουντ), έδωσαν πολλαπλάσιες ασιστ (4-19), έκλεψαν περισσότερες μπάλες (3-8) και υπέπεσαν σε λιγότερα λάθη (14-6).

Mvp : Ο αεικίνητος Γιώργος Λαδιάς που είχε 23 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Προσπάθησε περισσότερο από τους ηττημένους ο αλάνθαστος Αλέξανδρος Αδαμόπουλος με 8 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ.

Κλειδί : Με double double ο "βράχος" Μπάμπης Κωστόπουλος έχοντας 15 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο , 2 μπλοκ & 1 λάθος. 

Που κρίθηκε το παιχνίδι : Οι νικητές πήραν εξαρχής τον έλεγχο του παιχνιδιού και χάρη στην εξαιρετική τους άμυνα και το ισορροπημένο επιθετικά παιχνίδι δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα.