Αν δεν σας έχουμε μιλήσει, να το κάνουμε τώρα. Ο Κωστούρος (έτσι τον φωνάζουν στο χωριό του) Ορέστης όταν παίζει Σάββατο, δεν κουράζεται ποτέ και συνηθίζει να «εκτελεί» από τα 7 μέτρα και πίσω. Όταν έχει και συμπαίκτες με τις ίδιες… συνήθειες, τότε η ομάδα του κάνει «πάρτι». Κάτι τέτοιο συνέβη το Σάββατο 1/4, με τον Uncle Drew να φτάνει εύκολα στην 17η νίκη του στον Δυτικό όμιλο της League 2 (17-2), απέναντι στους Indiana Pagers που έπαιξαν μεν το μπασκετάκι τους στην επίθεση, αλλά δεν γινόταν να σταματήσουν τα αγόρια με τα «κίτρινα» (πλέον στο 1-17).

Δεν ήταν λοιπόν μόνο ο Ορέστης. Οι «θείοι» έκαναν συνολικά ένα εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο, με τρίποντα από όποιον έπιανε την μπάλα – Κανδηράκης, Ελευθεριάδης, Χαλκιόπουλος (12-33 δεκάλεπτο) και με τους Pagers να ανεβαίνουν σιγά σιγά, έχοντας αποτελεσματικούς τους Στιβακτάκη, Μαμαλάκη και Μαντάκο που έφτασαν τους 25 πόντους μαζί μέχρι το ημίχρονο, αλλά δεν μπορούσαν να φρενάρουν κανέναν Drew, αφού και ο τραυματίας J.J μπήκε και έβαλε 12 πόντους στο ρελαντί (25-51 ημίχρονο).

Με τις αλλαγές να κάνουν πιο εύκολα τα πράγματα και με τους Διονυσόπουλο, «Candy», Πούρο και J.J. να δίνουν πολλές λύσεις, εκτός του Κωστούρου, ο Uncle ανέβασε λίγο ακόμα τη διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο (44-76) και μετά χαλάρωσε, οπότε οι Pagers βρήκαν λίγους χώρους παραπάνω για να πετύχουν 75 πόντους, με τους Χαραλαμπόπουλο, Καλαϊτζάκη και Αδαμόπουλο να αξιοποιούν τις ευκαιρίες τους και το τελικό 75-88 να δίνει και θέαμα στο κοινό!

MVP της αναμέτρησης ήταν – once again – ο Κωστούρος, με 28 πόντους (8/11 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ, ενώ από τους «Πέιτζερς» ξεχώρισε ο Κώστας Στιβακτάκης με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Παίκτης-κλειδί για τους «θείους» ήταν ο Μάρκος Χαλκιόπουλος, που έχασε ελάχιστες μονομαχίες, έχοντας συνολικά 24 πόντους, 13 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε στο «καυτό» πρώτο πεντάλεπτο τoυ Drew, αφού οι Ορέστης, Κανδηράκης και Ελευθεριάδης έκαναν ένα 4-27 (εκεί πήραν time out οι Pagers). Δεν χρειάστηκε να γκαζώσουν άλλο ύστερα από αυτό.