Στο πλαίσιο του Atlas Cup, το βράδυ της Πέμπτης η Παρτουζάν αναμετρήθηκε με την Deportivo Faliro. Το παιχνίδι ήταν μια μπασκετική πανδαισία με τις 2 ομάδες να παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ και να τα δίνουν όλα. 61-63 ήταν το τελικό σκορ με την Deportivo να κάνει την ανατροπή, να γυρνάει τούμπα το παιχνίδι και να παίρνει το εισιτήριο στο Final 4!

Μια διαφορά 7 πόντων δημιούργησε η Παρτουζάν στο 1ο δεκάλεπτο! Με όπλο τις γρήγορες επιθέσεις και την σκληρή άμυνα, οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους. 22-15 ήταν το επιμέρους σκορ με την Deportivo να ακολουθεί από απόσταση. 12 πόντους έβαλε για τους γηπεδούχους ο Παπανικολάου, με τον Δημητρακόπουλο να ακολουθεί με 5. 8 είχε ο Κριεκούκης και 6 ο Γαρμπής για τους φιλοξενούμενους.

Πιο ισορροπημένο και σκληρό ήταν το 2ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ήταν πιο άστοχες, ενώ η διαφορά αυξήθηκε κατά μισό καλάθι (8 πόντοι). 13-12 ήταν το σκορ στο β’ μισό του α’ ημιχρόνου. Σειρά στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους πήρε ο Παπαντωνίου με 3 καλάθια. 5 είχε για την Deportivo ο Κριεκούκης!

Το πόδι στο γκάζι πάτησε η Deportivo Faliro στην 3η περίοδο. Με πίστη στο πλάνο και στον Κριεκούκη, οι φιλοξενούμενοι μετέτρεψαν το -8 σε -2 και έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από την Παρτουζάν. 9-15 ήταν το σκορ της περιόδου. Ο Παπανικολάου με 5 πόντους κράτησε ζωντανή την διαφορά για την Παρτουζάν. Τον χαβά του με 8 πόντους συνέχισε ο Κριεκούκης.

Η 4η περίοδος τα είχε όλα! Τρίποντα, σκληρές άμυνες, αιφνιδιασμούς και ένταση. Η Deportivo κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα, έβαλε τις βολές όταν έπρεπε και πήρε την νίκη-εισιτήριο στο F4 του κυπέλλου! 61-63 ήταν το τελικό σκορ! Για τους νικητές 14 πόντους έβαλε ο τρομερός και ασταμάτητος Κριεκούκης. 2 τρίποντα έβαλε για την Παρτουζάν ο Θεοδωρόπουλος!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Κριεκούκης με 36 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη σε 40 λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θ. Θεοδωρόπουλος με 11 πόντους και 9 ριμπάουντ (6-3) σε 36 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Μ. Παπαγεωργίου με 5 πόντους, 8 ριμπάουντ (5-3), 4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 40 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε φυσικά από την επιθετική δεινότητα του ασταμάτητου Κριεκούκη!