Η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ κατάφερε να επικράτησει των INDIANA PAGERS στην παράταση με 62-55.

Με πολλά νέα πρόσωπα ξεκίνησε η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ το ματς κόντρα στην 5άδα των INDIANA PAGERS. Το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού άνηκε στους φιλοξενούμενους. Με ωραίο μπάσκετ κατάφεραν να προηγηθούν με 3-11 με τους Αδαμόπουλο, Βλαχογιάννη και Χαραλαμπόπουλο να μπαίνουν ζεστοί στο ματς. Ο Τσάγκας μείωσε αλλά με δυο νέα τρίποντα του Αδαμόπουλου που ήταν καταιγιστικός έγινε το 7-17. Ο Τσάγκας με το 3ο του σερί δίποντο μείωσε ξανά αλλα ο Μπάκας με δικό του τρίποντο έκανε το 9-20.

Το 2ο δεκάλεπτο άλλαξε αμέσως σκηνικό στο ματς. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τους Τσάγκα και Τριαντάφυλλο ενώ ο Παπαντωνίου με τρίποντο έκανε το 18-23. Με βολές του Μαμαλάκη και καλάθι του Χαραλαμπόπουλου ξέφυγαν ξανά με 9 αλλά ο εκπληκτικός Τσάγκας κράτησε όρθιους τους γηπεδούχους. Με 5 σερί πόντους έκανε το 23-27 ενώ ο Παπαντωνίου με σουτ μείωσε στους 2. Το 25-29 έγραψε ο Βλαχογιάννης με τη λήξη του χρόνου.

Ζεστοί μπήκαν οι PAGERS και στο 2ο ημίχρονο κάνοντας το 25-35 με τους Αδαμόπουλο, Χαραλαμπόπουλο και Μαμαλάκη. Η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ όμως για μια ακόμα φορά έκανε το come back με τους Μπεκράρη, Αρβανίτη και Χαλιλόπουλο. Ο Μαμαλάκης απάντησε από κοντά για το 33-38 ενώ ο Βλαχογιάννης έκανε το τελικό 33-40.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι PAGERS θα αντέξουν στα πρώτα λεπτά του 4ου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι μείωσαν στους 3 με τους Κρητικό και Τσάγκα. Οι Μπάκας, Βλαχογιάννης και Μαμαλάκης κράτησαν τη διαφορά στους 7 αλλά ένα τρίποντο του Παπαντωνίου έδωσε φτερά στην ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ. Ο Μπεκράρης με 5 πόντους έκανε το 47-48 ενώ με καλάθι λίγο πριν το τέλος του Τριαντάφυλλου πέρασαν και μπροστά. Ο Αδαμόπουλος όμως κέρδισε φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα αλλά ευστόχησε μόνο στη μια βολή οδηγώντας το ματς στην παράταση.

Με ένα σερί 10-0 η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ καθάρισε γρήγορα το ματς. Ο Τσάγκας ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά με 7 πόντους. Ο Αδαμόπουλος με τρίποντο μείωσε αλλά ο Τσάγκας με καλάθι και φάουλ τελείωσε το ματς. Το τελικό 62-55 έκανε ο Αδαμόπουλος.

MVP της αναμέτρησης ο Τσάγκας με 25 πόντους και 16 ριμπάουντ.

για τους INDIANA ξεχώρισε ο Αδαμόπουλος με 19 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην χαμένη βολή του Αδαμόπουλου που θα μπορούσε να είχε δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους και στον εκπληκτικό Τσάγκα που καθάρισε το ματς στην παράταση!