Νίκη με ανατροπή για την ομάδα των Οιωνός Celtics απέναντι στην People Cafe.

Έναν πολύ δυνατό αγώνα παρακολουθήσαμε στο κλειστό του Sala sport club για τον 2ο γύρο του Atlas cup. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τους γηπεδούχους να διατηρούν μια διαφορά δυο πόντων σε όλη τη διάρκεια. Η διαφορά είχε φτάσει μέχρι και τους 8 πόντους με τα τρίποντα των Κατσιάδα και Ντεληγιάννη αλλά ο Χατζημωράκης με δυο τρίποντα και ο Αρτέμις Ζαφειρόπουλος με ένα στη λήξη της περιόδου διαμόρφωσαν το 20-19 της 1ης περιόδου.

Η 2η περίοδος άνηκε εξ ολοκλήρου στους φιλοξενούμενους με τους Κουναλάκη, Χατζημωράκη και Μπερδούση να είναι εύστοχοι από τη γραμμή του τριπόντου ενώ από τους People το σκοράρισμα ανέλαβε ο Μυλωνάς. Οι Οιωνός Celtics ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση στην άμυνα τους και γι'αυτό δέχτηκαν μόνο 8 πόντους στην 2η περίοδο που έκλεισε στο 28-34.

Η 3η περίοδος ξεκίνησε δυναμικά για τους People με τους Ντεληγιάννη και Μυλωνά να μειώνουν στο καλάθι αλλά ο Νίκος Ζαφειρόπουλος με τρίποντο έδωσε ανάσα στην Οιωνός Celtics. Ο Χριστόπουλος κάνοντας ένα φοβερό δεκάλεπτο σκόραρε 6 πόντους για την ομάδα του, μοίραζε στους συμπαίκτες του και έτσι η διαφορά έφτασε στους 10 πόντους με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 36-46. 

Με την αρχή της τελευταίας περιόδου και ενώ όλα έδειχναν ότι οι People δεν μπορούν να κάνουν την ανατροπή καθώς στα πρώτα λεπτά η διαφορά έφτασε στους 19 πόντους,  ο Μυλωνάς με ρεσιτάλ σε άμυνα και επίθεση έκανε τα πάντα στο γήπεδο για να βάλει ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι. Σκόραρε 9 συνεχόμενους πόντους και έριξε τη διαφορά στους 6 πόντους. Στα τελευταία λεπτά ο χρόνος κυλούσε υπέρ των Οιωνός Celtics που με σωστή κυκλοφορία ροκάνιζαν το χρόνο και το καλάθι του Ζαφειρόπουλου έβαλε τέλος στα όνειρα των People. Ο Μυλωνάς στο τέλος του παιχνιδιού σκόραρε δυο βολές για το τελικό 51-57.

MVP της αναμέτρησης ο Χριστόπουλος με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ.
Για τους φιλοξενούμενους κορυφαίος ήταν ο Μυλωνάς με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.