Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας η Πέρα Κλουμπ Μπασκετμπωλ υποδέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής τους SquidBallz στην all star arena. Οι 2 ομάδες έπαιξαν ωραίο μπάσκετ με το παιχνίδι να είναι ντέρμπι για αρκετή ώρα. 76-61 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα!

Μια διαφορά 4 πόντων δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στην 1η περίοδο. Με οδηγό τον Κουλούρη και υπασπιστή τον Χρόνη η Πέρα Κλουμπ έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο, έπαιξε σκληρή άμυνα και πέτυχε δύσκολα σουτ. 16-12 ήταν το επιμέρους σκορ. Οι SquidBallz άργησαν, αλλά κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στην πίεση των αντιπάλων τους.

Η μεγάλη ζημιά έγινε για τους φιλοξενούμενους στο 2ο δεκάλεπτο. Η Πέρα Κλουμπ συνέχισε να παίζει σε υψηλά τέμπο και σταδιακά διεύρυνε την διαφορά υπέρ της. Όλη η ομάδα δούλευε σαν καλοκουρδισμένη μηχανή κάτι που δεν έδωσε πολλά περιθώρια στους SquidBallz. Το δίδυμο Κουλούρης-Χρόνης συνέχισε τον χαβά του, με τον Καναβό να δίνει πολλές λύσεις στο θέμα οργάνωσης. Για τους φιλοξενούμενους Καλαποθαράκος και Οικονομούλας τράβηξαν κουπί. Η διαφορά έφτασε στους 11 πόντους.

Πιο ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα, έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και έφτασαν πολύ κοντά στο σκορ. Κορυφαίος ήταν ο Θεοδώρου που έτρεξε στο γήπεδο και έβαλε δύσκολα σουτ. Παρόλα αυτά, η εμπειρία της Πέρα Κλουμπ έφερε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 13 πόντους. 14-12 ήταν το επιμέρους σκορ.

Με την διαφορά στους 13 πόντους η Πέρα Κλουμπ είχε τον 1ο λόγο για την νίκη. Μπορεί οι SquidBallz να προσπάθησαν και να έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους, αλλά οι γηπεδούχοι με οδηγούς Καναβό, Κουλούρη και Χρόνη πήραν το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα. Δρασίδης και Θεοδώρου προσπάθησαν για τους φιλοξενούμενους.76-61 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο Ι. Κουλούρης με 18 πόντους, 16 ριμπάουντ (13-3), 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 30 λεπτά αγώνα. Ο Γ. Δρασίδης ξεχώρισε για τους ηττημένους με 6 πόντους, 11 ριμπάουντ (7-4), 3 ασίστ και 1 μπλοκ σε 27 λεπτά.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ι. Χρόνης με 22 πόντους, 11 ριμπάουντ (11-0), 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 38 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 3ο δεκάλεπτο όπου παρά τις προσπάθειες των SquidBallz η διαφορά ανέβηκε ακόμα περισσότερο!