Στο πλαίσιο του πρώτου παιχνιδιού για το Top 16 των playoff της Atlas League I, η ομάδα των Chavaliers πήρε ένα καλό προβάδισμα 30 πόντων, για το δεύτερο παιχνίδι, έναντι των Soupa Stars .

Η ομάδα των Chavaliers ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι με τους Τσιώμο (6) ,Αντωνόπουλο Π. (4) και τα δυο εύστοχα τρίποντα του Γεωργικόπουλου (6), καθώς και η αποτελεσματική τους άμυνα περιόρισε το σκοράρισμα τους Soupa Stars, με τον Ποταμίδη (3) και ο Πατσαβό (2), και τους οδήγησε σε ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο .Το σκορ της πρώτης περιόδου έληξε 18-5.

Η ομάδα των Soupa Stars, στο δεύτερο δεκάλεπτο, με πρωταγωνιστή τον Δημητράτο (11) , τον Μανούρη (4) και Πατσαβό (2), προσπάθησε να μειώσει την διαφορά. Όμως, δυο ακόμη εύστοχα τρίποντα του Γεωργικόπουλου (6) καθώς και το μεστό δεκάλεπτο του Ντάση (8), η πολύτιμη βοήθεια των Λογοθέτη (2) και Τριανταφύλλου (2) οδήγησαν σε σκορ ημιχρόνου 37-22 με τους Chavaliers να μην δείχνουν σημεία αδυναμίας.

Οι μεστές άμυνες κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ήταν αποτελεσματικότερες και από τις δύο ομάδες με συνέπεια το χαμηλό σκορ . Οι Chavaliers με τον Αντωνόπουλο Σ. (7) , Λογοθέτη (4) και Γεωργικόπουλο (3) αύξησαν την διαφορά σε 53-31. Για την ομάδα των Soupa Stars ο Μανούρης είχε 5 πόντους και από 2 πόντους είχαν οι Δημητράτος και Μεσεδάκης .

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο υπήρχε κούραση και από τις δυο ομάδες . Οι Chavaliers συνέχισαν να παίζουν δυνατές άμυνες, οι οποίες οδήγησαν τους Soupa Stars να εκτελέσουν πολλά άστοχα τρίποντα .Ο Λογοθέτης (5) ,ο Αντωνόπουλος Σ. (3) και από δυο πόντους οι Ντάσης και Τριανταφύλλου, ενώ για τους Soupa Stars ο Μανούρης (2) και ο Πατσαβός (2) με το τελικό σκορ να δείχνει 65-35 .

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές κυριάρχησαν στα ταμπλό, με 40 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 9 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 14 ασίστ συνολικά και 4 κλεψίματα με 11 λάθη στη διάρκεια του αγώνα .

MVP: Αναδείχθηκε ο Γιάννης Γεωργικόπουλος ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ με κανένα λάθος και 19 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Άρης Δημητράτος με 13 πόντους , 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ , 2 κλεψίματα και μόλις 2 λάθη με 12 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Λογοθέτης ο οποίος σημείωσε 13 πόντους , 7 ριμπάουντ,  1 ασίστ ,1 κλέψιμο και 1 κόψιμο χωρίς κανένα λάθος με 18 στο σύστημα αξιολόγησης .

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ευστοχία των νικητών αλλά και στην καλή τους άμυνα σε όλη την διάρκεια του αγώνα .