Σε ένα φανταστικό παιχνίδι οι RED ROCK επικράτησαν με 91-93 του UNCLE DREW παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκριση.

Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 7-6 με τον Μπονάτσο να σκοράρει 4 πόντους και τρίποντο του Καραγιάννη. Οι φιλοξενούμενοι όμως παίζοντας πιεστική άμυνα και κάνοντας πράγματα και θαύματα στην επίθεση με σερί 11-0 πέρασαν μπροστά. Έχοντας 3/3 τρίποντα, ένα από τον Σαράντου και 2 από τον Στεφάνου. Ο Παλτόγλου απάντησε με τον ίδιο τρόπο ενώ ο Καραγιάννης έκανε το 13-19. Με τους Στεφάνου και Σαράντου οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με 10 ενώ το δεκάλεπτο έκλεισε με 17-28.

Φανταστικό ξεκίνημα ξανά για τους RED ROCK που με επιμέρους σερί 10-4 κατάφεραν να κάνουν το +18! Οι Σαράντου και Γουρνάς ήταν αυτοί που ανέλαβαν το σκοράρισμα. όμως ο ''θείος'' δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με 2 τρίποντα των Πούρου και Ελευθεριάδη και δίποντα των Καραγιάννη και Παλτόγλου μείωσε στους 8. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με αρκετές βολές που έφεραν τους φιλοξενούμενους ξανά στο +14. Ο Πούρος απάντησε με βολές αλλά οι Δουζίνας και Νίνος έκαναν το 37-53.

Με την πλάτη στον τοίχο οι κυπελλούχοι έπρεπε να αντιδράσουν. Η αρχή έγινε με το τρίποντο του Παλτόγλου ενώ οι Πούρος και Πολυχρονόπουλος έκαναν το 46-57. Ο Γουρνάς με 4 πόντους και ο Μπερδεμπές με δυο αύξησαν εκ νέου τη διαφορά αλλά σε εκείνο το σημείο ο Πούρος πήρε την ομάδα στα χέρια του και με 9 πόντους κατάφερε να κάνει το 61-65! Οι Μπερδεμπές και Πέππας σκόραραν για να απαντήσει όμως και πάλι ο Πούρος για το 65-69.

Μάχη των Γουρνά και Παλτόγλου τα πρώτα λεπτά οι οποίοι σκόραραν για το 70-72. Ο UNCLE DREW κατάφερε να πλησιάσει στους 2 αλλά ο Μπερδεμπές με τρίποντο αύξησε στους 5. Ο Πολυχρονόπουλος όμως κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς για πρώτη φορά μετά το 1ο δεκάλεπτο! Ο Γουρνάς ήταν ανίκητος στη ρακέτα κάνοντας το 75-79 αλλά με τρίποντο του Κάρμα και δίποντο του Πούρου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά! Με καλάθι του Στεφάνου και Πέππα έγινε το 85-90. Ο Πολυχρονόπουλος με τρίποντο μείωσε ενώ ο Γουρνάς απάντησε για το 88-92. Οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος μείωσαν στον πόντο ενώ ο Μπερδεμπές με 1/2 βολές έκανε το 91-93. Ένα σκορ που αφήνει τα πάντα ανοιχτά για το 2ο ματς. 

MVP της αναμέτρησης ο Γουρνάς με 25 πόντους και 8 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Πούρος με 27 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Οι RED ROCK αν και βρέθηκαν μέχρι και το +18 έχασαν την διαφορά. Ωστόσο έδειξαν μεγάλη σταθερότητα σε όλο το ματς, έβαλαν κρίσιμα σουτ στο τέλος όταν η μπάλα έκαιγε και δεν άφησαν τον UNCLE DREW να κάνει το παιχνίδι του. Έχοντας και 10 περισσότερες ασίστ, κυρίως από πάσες αιφνιδιασμού και κάποια εύκολα καλάθια μέσα από τη ρακέτα.