Αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο παιχνίδι το RISKO απέναντι στους MPASKETIKOI έκανε πολύ καλή εμφάνιση φτάνοντας στη νίκη με 52-68.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς με τον Βασσάλο να σκοράρει 9 πόντους με 2 τρίποντα και τον Κουτουλά με άλλους 2 φτάνοντας στο 2-11. Ο Κουβαράς μείωσε σε 5-11 αλλά οι Βασσάλος και Μάντακας αύξησαν τη διαφορά. Οι MPASKETIKOI αντέδρασαν με τον Κανάκη ενώ οι Κουβαράς και Γιάννακας έκαναν το 12-15. Ο Πολίτης μείωσε στους 2 αλλά τρίποντο του Θεοδώρου και δίποντο του Μάντακα στον αιφνιδιασμό έκαναν το 14-21.

Στο 2ο δεκάλεπτο το αξιοσημείωτο ήταν ότι σε κάθε επίθεση της μιας ομάδας απαντούσε η άλλη αμέσως κρατώντας τη διαφορά στα ίδια επίπεδα. Η μόνη διαφορά ήταν ότι ο εκπληκτικός Βρυώνης με 3 τρίποντα έκανε τη διαφορά. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Λάμπρου που σκόραρε 8 πόντους ενώ οι Δέρης και Κανάκης είχαν από 2. Για το RISKO ο Βρυώνης είχε 11 πόντους ενώ οι Βασσάλος, Σωτηρόπουλος και Θεοδώρου από 2. Τελικό σκορ ημιχρόνου 28-41.

Με τον Βρυώνη σε δαιμονιώδη φόρμα το RISKO έκανε το 30-47 στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι όμως με 2 τρίποντα του Θεοδοσόπουλου και καλάθι του Λάμπρου έκαναν το 38-47. Και πάλι όμως πλήρωσαν τα νεκρά διαστήματα τους, με το RISKO να παίζει φανταστική άμυνα. Έτσι οι Βασσάλος, Γρυπάρης και Μάντακας έκαναν το 38-56.

Τα πράγματα είχαν σχεδόν ξεκαθαρίσει για την πρόκριση αλλά παρόλα αυτά με 4 πόντους του Πολίτη και τρίποντο του Δέρη οι MPASKETIKOI έκαναν μια τελευταία προσπάθεια να πλησιάσουν. Έπεσαν όμως πάλι στην φανταστική άμυνα του RISKO και στους αιφνιδιασμούς του Μάντακα που μάζεψε ριμπάουντ και έκλεψε μπάλες κάνοντας το 46-68. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 52-68 με τους Μπάζνι, Δέρη και Κανάκη.

MVP της αναμέτρησης ο Βρυώνης με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Θεοδοσόπουλος με 9 πόντους και από 2 ριμπάουντ και ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Στην φοβερή άμυνα του RISKO που οδήγησε τους γηπεδούχους σε 18 λάθη, ο χρόνος επίθεσης έληξε τουλάχιστον 5 φορές μετά την πιεστική άμυνα, φυσικά και τα μεγάλα τρίποντα των φιλοξενούμενων έχοντας 7 παραπάνω από τους αντιπάλους τους.