Με το πρώτο ματς να έχει λήξει με το εντυπωσιακό 93-91, θα περίμενε κανείς ότι στη ρεβάνς θα γινόταν… μακελειό! Ο Uncle Drew όμως πήρε διαφορά από νωρίς, έμεινε απόλυτα συγκεντρωμένος και δεν άφησε περιθώρια στους Red Rock να μπουν στο παιχνίδι, οπότε πήρε την πρόκριση στους «8» της League 1 πιο εύκολα από το αναμενόμενο και περιμένει πλέον την Παρτουζάν, για τη μάχη ενόψει τετράδας.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον «θείο», που με δύο τρίποντα του Πούρου, ένα του Ελευθεριάδη και καλάθια από Καραγιάννη, Πανταζή, έκανε ένα σερί 14-0 στα πρώτα 4 λεπτά, με τους Rock να συνέρχονται με 5 πόντους του Στεφάνου μετά το πεντάλεπτο και να κλείνουν το δεκάλεπτο στο 10-24.

Ο Drew κράτησε σταθερή απόδοση στη δεύτερη περίοδο και οι Ελευθεριάδης, Πούρος, Καραγιάννης, Χαλκιόπουλος, μεγάλωσαν τη διαφορά μέχρι το ημίχρονο (32-51), με τους Red να ανεβάζουν μεν τα ποσοστά τους με τα σουτ των Γουρνά, Σαράντου, Στεφάνου, αλλά να μην μπορούν να κλείσουν τους χώρους στην άμυνα και έτσι οι Μπονάτσος, Καραγιάννης, Πούρος, βοήθησαν στο να διατηρηθεί ένα +25 μέχρι το 30’ (43-68), με αποτέλεσμα το τέταρτο να κυλήσει… χαλαρά και το τελικό 55-92 να δώσει στους «κίτρινους» την πρόκριση στους «8» της πρώτης κατηγορίας, όπου θα αντιμετωπίσουν την Παρτουζάν.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Στέφανος Καραγιάννης με 18 πόντους, 22 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ από τους Rock ξεχώρισε ο Πιέρρος Γουρνάς με 12 πόντους, 9 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Παίκτες – κλειδιά για τον Uncle Drew ήταν οι Λευτέρης Ελευθεριάδης (12 π. με 4/8 τρίποντα) και Μάρκος Χαλκιόπουλος (16 π. / 9 reb), που με δικά τους εύστοχα σουτ έκαναν τη διαφορά να ξεφύγει στο πρώτο ημίχρονο και ανέβασαν όλη την ομάδα τους στο να κάνει εύκολη τη ρεβάνς μιας… δύσκολης ήττας.

Το ματς κρίθηκε στη σοβαρότητα με την οποία οι «θείοι» μπήκαν στο παρκέ και με σερί 14-0 αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους σε επίθεση και άμυνα, κρατώντας την απόδοσή τους σταθερή μέχρι το φινάλε.