Έκανε το πρώτο βήμα η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ και μάλιστα με πολύ σημαντική διαφορά απέναντι στους WAR HAWKS επικρατώντας με 80-68.

Οι φιλοξενούμενο ξεκίνησαν δυνατά καθώς κατάφεραν να προηγηθούν με 6 πόντους του Ντάλντου με 2-6. Οι Παπανικολάου και Κυπριανός κατάφεραν να ισοφαρίσουν ενώ ο Ζαχαρόπουλος έκανε το 6-8. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με βολές για το 10-11. Ο Τσάγκας έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά οι Ζαχαρόπουλος και Ντάλντος έκαναν το 12-15. Ο Θεοδωρόπουλος με τρίποντο λίγο πριν το τέλος όμως έφερε το ματς στα ίσια.

Αμφίρροπο ήταν και το 2ο δεκάλεπτο όπου στα πρώτα λεπτά οι ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι. Οι Ζαχαρόπουλος και Ντάλντος όμως έδωσαν προβάδισμα 5 πόντων στην ομάδα τους. Με ένα ξέσπασμα της ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ όμως με 10-0 σερί με τους Δημητρόπουλο, Τσάγκα και 6 πόντους του Παπανικολάου πέρασαν εκείνοι μπροστά με 5. Ο Ζαχαρόπουλος με τρίποντο μείωσε αλλά και πάλι οι Τσάγκας και Παπανικολάου έκαναν το 39-30. Ο Ντάλντος μείωσε ξανά στον αιφνιδιασμό ενώ ο Δημητρόπουλος έκανε το 41-32.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε φανταστικά και πάλι καθώς με τρίποντο του Ράπτη και 4 πόντους του Ντάλντου έγινε το 41-41! Μάλιστα με τρίποντο του Σωτηρόπουλου οι WARHAWKS πέρασαν και πάλι μπροστά. Ο Θεοδωρόπουλος όμως με προσωπικά του καλάθια έκανε το 51-46. Ο Ντάλντος μείωσε εκ νέου αλλά Ο Δημητρόπουλος με 5 πόντους και ο Θεοδωρόπουλος με 1/2 βολές έκαναν το 57-50.

Οι φιλοξενούμενοι με μόλις μια αλλαγή στον πάγκο είχαν αρχίσει να ξεμένουν από δυνάμεις. Σαν να μην έφτανε αυτό στα πρώτα λεπτά 2/2 τρίποντα από τους Κυπριανό και Θεοδωρόπουλο έφτασαν τη διαφορά στο +13. Ο Ντάλντος σκόραρε αλλά ο Παπανικολάου με 7 πόντους του έκανε το 71-52! Τα πράγματα έμοιαζαν εύκολα για την ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ αλλά ο Ντάλντος που ήταν φανταστικός κατάφερε να μειώσει σε 74-58. Ο νικητής είχε κριθεί αλλά η διαφορά παίζει τεράστιο ρόλο, πράγμα που ήξεραν οι φιλοξενούμενοι δίνοντας όλες τους τις δυνάμεις για να επανέλθουν. Με τρίποντο του Σωτηρόπουλου και καλάθια των Ντάλντου και Ζαχαρόπουλου έγινε το 78-68. Το τελικό 80-68 έκανε ο Κυπριανός λίγο πριν το τέλος.

MVP της αναμέτρησης ο Θεοδωρόπουλος με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ντάλντος με 41 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην έλλειψη δυνάμεων για τους φιλοξενούμενους στο 2ο ημίχρονο καθώς και στην φοβερή ευστοχία των γηπεδούχων από το σύνολο της ομάδας, βάζοντας πολλά σημαντικά τρίποντα σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.