Το απόγευμα του Σαββάτου για τον επαναληπτικό της φάσης των 32 στα playoffs της Atlas League Ι οι Beaux Gosses αναμετρήθηκαν στο ΟΑΚΑ με το Rainbow, με το δεύτερο να κατακτά, όπως και στον πρώτο παιχνίδι τη νίκη και συνάμα την πρόκριση για τους 16, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπο με τη Deportivo Faliro.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού , καθώς Ιωάννου (8π) και Φιλιππής (5π) τους οδήγησαν σε διψήφια διαφορά με το καλημέρα, ενώ οι αντίαλοι τους μείωσαν με τους Ακρίβο (5) και Ράνη (4), για το 21-13 των πρώτων δέκα λεπτών. 

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με πρωταγωνιστές τους Ζάβρα (6π) και Γεωργιάδη (5π) πίεσαν στην άμυνα, περιόρισαν τους "Γάλλους" σε μόλις 7 πόντους (Φιλιππής 4) και ισορρόπησαν, για το ισόπαλο 28-28 στη λήξη του ημιχρόνου.

Αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές με τον ασταμάτητο Γεωργιάδη που σημείωσε 17 πόντους  και μαζί με τους Ακρίβο (5) και Ζάβρα (4) με επιμέρους 7-26 διεύρυναν την απόσταση πέριξ των είκοσι πόντων ! Οι Beaux Gosses σκόραραν με τους Φιλιππή (6), Ιωάννου (4) και Στρέμπο (3), με το σκορ στο τριαντάλεπτο να είναι στο 41-58.

Στην τέταρτη περίοδο το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις ομάδες να επικεντρώνονται σε ωραίες συνεργασίες ! Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Μαλανδρή (4), Φιλιππή και Στρέμπο (από 3π), με το "Ουράνιο Τόξο" να έχει διακριθέντες τους Γεωργιάδη (5), Σαρρή , Ζάβρα (από 4), Μανίκα και Ακρίβο (από 3) και να φτάνει στο ροζ φύλλο με το απόλυτα δίκαιο τελικό 55 -81.

Στα ομαδικά στατιστικά, οι νικητές σούταραν καλύτερα δίποντα (35-64%) παρά βολές (60-58%) ή τρίποντα (25-23%). Πήραν τα ριμπάουντ (36-46), μοίρασαν υπερδιπλάσιες ασιστ (9-19), είχαν παραπάνω κλεψίματα (5-9) και λιγότερα λάθη (11-9).

MVP: Ο πρώτος σκόρερ και αλάνθαστος Χριστόφορος Γεωργιάδης με 27 πόντους (5/9 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 1 κλέψιμο. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Λουκάς Ιωάννου με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ,1 ασιστ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί: Ο δίχως λάθη Παναγιώτης Ζάβρας με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 μπλοκ.

Που κρίθηκε το ματς: Οι νικητές μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο μέρος απέδωσαν καλύτερα και έφτασαν με άνεση στη νίκη.