Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με αρκετή ένταση οι ELITHΡΙΟΙ επικράτησαν των ΟΙΩΝΟΣ CELTICS με 78-72 αλλά μη καταφέρνοντας να πλησιάσουν στο σκορ του πρώτου αγώνα.

Στα πρώτα λεπτά οι ELITHΡΙΟΙ κατάφεραν να προηγηθούν με 6-2 με τους Μπούτο και Ποστόλι. Οι φιλοξενούμενοι όμως ανέβασαν ταχύτητα και ισοφάρισαν με τους Χατζημωράκη και Σπύρου ενώ κατάφεραν και να προηγηθούν με τον Κουναλάκη και τον Σπύρου με 2/2 βολές. Οι Μπούτος και Μπέσιος μείωσαν αλλά ο Σπύρου και πάλι έκανε το 10-14. Η διαφορά πήγε στον πόντο με καλάθι του Μπούτου και 1/2 βολές του Λαμπρόπουλου. Μέχρι το τέλος όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν λύσεις στην επίθεση και με καλύτερη άμυνα έτρεξαν σερί 10-0 με τους Κουναλάκη, Χατζημωράκη και Καρνέση.

Οι Σπύρου και Κουναλάκης έκαναν το 13-25. Οι Καρδάσης και Αγιούμπ κατάφεραν να μειώσουν αλλά ο Κουναλάκης είχε πάρει φωτιά και έκανε το 17-29 ενώ ο Χατζημωράκης αύξησε τη διαφορά στους 14. Ένα τρίποντο του Μπέσιου μείωσε ενώ ο Μπούτος από κοντά και ο Ποστόλι μετά από ριμπάουντ σκόραραν για το 24-33. Η διαφορά παρέμενε σε διψήφια διαφορά μέχρι λίγο πριν το τέλος όπου ο Μπούτος με 4 πόντους του και ο Μπέσιος έκαναν το 34-38. Το 36-40 έγραψαν οι Καρνέσης και Καρδάσης. 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επανέλθουν από το -14 και μείωσαν ακόμα και στον πόντο με τους Μπούτο και Μπέσιο στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου. Ο Καρνέσης με τρίποντο απάντησε αλλά ο Μπούτος έκανε ξανά το 46-48. Μάλιστα με ένα φοβερό ξέσπασμα οι ELITHΡΙΟΙ πέρασαν μπροστά με τους Μπέσιο, Μωυσή και τρίποντο του Κωνσταντινάκου. Οι Κουναλάκης και Ζαφειρόπουλος απάντησαν ενώ το 60-54 έκαναν οι Μπούτος και Μωυσής με τρίποντο.

Το σκορ κράτησε την ελπίδα για τους γηπεδούχους αλλά η διαφορά του 1ου αγώνα ήταν δύσκολο να καλυφθεί. Οι γηπεδούχοι κράταγαν προβάδισμα 4 πόντων αλλά ο Κουναλάκης με 5 πόντους του έκανε το 66-65. Με καλάθια του κορυφαίου Μπούτου και Μπέσιου έγινε το 72-65. Ο Καρνέσης απάντησε αλλά νέο καλάθι του Μπούτου και Καρδάση έκαναν το 76-67. Τελικά οι ELITHΡΙΟΙ πήραν τη νίκη για το γόητρο με 78-72.

MVP της αναμέτρησης ο Μπούτος με 31 πόντους και 12 ριμπάουντ.

για τον ΟΙΩΝΟ ξεχώρισε ο Κουναλάκης με 28 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στο 3ο δεκάλεπτο που μετά την ένταση που δημιουργήθηκε οι ΟΙΩΝΟΣ CELTICS δεν ήταν συγκεντρωμένοι αλλά και στην φοβερή παρουσία του Μπούτου στο ζωγραφιστό που ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση.