Για τον επαναληπτικό του top32 των πλει-οφ της Atlas League I το βράδυ της Παρασκευής στον Κορυδαλλό οι Ελλάνιοι αντιμετώπισαν τους Chavaliers με τους δεύτερους να κάνουν μια ακόμα νίκη σφραγίζοντας το εισιτήριο για τους 16 όπου θα συναντήσουν μία εκ των Squidballz ή Soupa Stars.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Νίκου (4), Βερεντζιώτη, Μπάτσικα Ηριώτη και Τσάτοβ (από 2π), με τους αντιπάλους τους να απαντούν με τον Π.Αντωνόπουλο (5) και τους Τριανταφύλλου, Τσέλιο, Σ.Αντωνόπουλο και Τσιώμο (από 2π), με το σκορ να διαμορφώνεται σε 12-13 στο πέρας του.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Ελλάνιοι βρέθηκαν στο +5 χάρη στους Κολέγκα και Βερεντζιώτη (από 4π), ενώ στην άλλη πλευρά οι Chavs βρήκαν σουτ με τον Γεωργικόπουλο(9π) που πυροβόλησε τρις από τα 6.75 και με τη συνέργεια του Τσέλιου (4π) απέκτησαν μικρή διαφορά προς το τέλος του ημιχρόνου προηγούμενοι με 22-30.

Αλλαγή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την πίεση στο κατέβασμα της μπάλας και με τους Τσέλιο (12π), Π.Αντωνόπουλο (7π) και Τζιγκουνάκη (4π) με επιμέρους 17-6 όχι μόνο πήραν διψήφια απόσταση αλλά έφτασαν και στο +28. Ο Ηριώτης (10π) προσπάθησε να μειώσει για τους "Ελ", για το 38-62 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά με τη μοίρα του παιχνιδιού προδιαγεγραμμένη ο ρυθμός έπεσε. Οι Ελλάνιοι σκόραραν με τους Τσάτοβ (5), Μπάτσικα, Βερεντζιώτη, Νίκου και Κολέγκα (από 2π) την ώρα που οι Τσέλιος (6), Π.αντωνόπουλος (4) και Τζιγκουνάκης (2) συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 51-74 !

Τα στατιστικά αντιπροσωπεύουν την εικόνα του παιχνιδιού . Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα (δίποντα 37-43%, τρίποντα 12-34%, βολές 37-53%). Υστέρησαν λιγάκι στα ριμπάουντ (51-47), μοίρασαν σχεδόν διπλάσιες ασιστ (12-23), ενώ είχαν ένα παραπάνω κλέψιμο (4-5) και λάθη (7-8).

Mvp : ...και πρώτος σκόρερ ο Βαγγέλης Τσέλιος που κατέγραψε 24 πόντους, 1 ριμπάουντ, 4 ασίστ & 1 λάθος ! Πολυτιμότερος για τους ηττημένους με double double ο αλάνθαστος Θανάσης Νίκου έχοντας με 10 πόντους, 15 ριμπάουντ , 1 ασιστ και 1 μπλοκ.

Κλειδί : Ο Τάκης Αντωνόπουλος έχοντας 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο & 1 λάθος.

Που κρίθηκε η σειρά : Οι νικητές ήταν εξαρχής το φαβορί και το έδειξαν στο παρκέ, παρότι πιέστηκαν στο πρώτο ημίχρονο.