Μεγάλη μάχη , από την οποία οι Red Ρock πήραν την πρόκριση, παρά την ήττα τους, είχαμε το απόγευμα της Κυριακής στο Sala Sports club στον επαναληπτικό του top32 για τα πλέι-οφ της Atlas League I, με τους Kavlanta Hawks να αποδεικνύονται "σκληρά καρύδια", καθώς έφτασαν κοντά στο να ανατρέψουν τη διαφορά 19 πόντων του πρώτου αγώνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ και με την τριπλέτα των Α.Λαδά (6), Γ. Παπαρίζου (5) και Γ. Λαδά (4) συνάμα με την πολύ δυνατή τους άμυνα "έπιασαν στον ύπνο" τους αντιπάλους τους (Στεφάνου 5π), τους περιόρισαν σε μόλις 7 πόντους και προηγήθηκαν με τριπλό σκορ (21-7) στο πέρας της πρώτης περιόδου δημιουργώντας προυποθέσεις ανατροπής.

Συνέχισαν το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου και έφτασαν στο +18 με τον Αραβανή (8π) να παίρνει τ' όπλο του από τα 6.75.  Οι παίκτες του Μαστόρου απάντησαν περιστασιακά με τους Στεφάνου (6), Δουζίνα και Γουρνά (από 4) δίχως όμως να μειώσουν ουσιαστικά, καθώς η διαφορά ήταν στο +15 (38-23) στη μέση της διαδρομής.

Οι Kavlanta διατήρησαν τον έλεγχο του ρυθμού και μετά την ανάπαυλα. Αραβανής (5π) και Σ.Παπαρίζος (4π) τους έφεραν ξανά στο +18 , όμως ποτέ δεν προσπέρασαν τη διαφορά του πρώτου παιχνιδιού παρότι είχαν τις ευκαιρίες. Oι Red Rock στην αντίπερα όχθη λειτούργησαν καλύτερα με τους Γουρνά (6) και Δουζίνα (4) στο ζωγραφιστό, μείωσαν ως τους 9, με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 53-40.

Στην τελική ευθεία οι φιλοξενούμενοι βρήκαν σουτ αλλά και δυνάμεις. Ο Σαράντου (8π) σκόραρε δις από τα 6.75, όπως και ο Νινος (5π) και ροκανίζοντας τη διαφορά την μίκρυναν ως το 58-53. Τα Γεράκια, παρά την κούραση, έκαναν την ύστατη προσπάθεια με τους Ξενάκη και Γ. Παπαρίζο (από 7π) φτάνοντας στη νίκη γοήτρου, με το τελικό 72-63 που ωστόσο βρίσκει τους Red Rock στους 16 απέναντι στον Uncle Drew !

Στα ομαδικά στατιστικά, οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα εντός πεδιάς (δίποντα 49-42%, τρίποντα 26-25%), παρά από τη γραμμή των βολών (30-66%). Υστέρησαν στα ριμπάοντ (36-46), μοίρασαν παραπάνω τελικές πάσες (20-15), έκαναν σχεδόν τριπλάσια κλεψίματα (14-5) και υπέπεσαν στα μισά λάθη (8-16).

MVP αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Γιάννης Παπαρίζος με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ & 3 κλεψίματα. Καλύτερος των ηττημένων ο Πιέρρος Γουρνάς έχοντας 10 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 λάθη, ενώ καθοριστικός ήταν κι ο Γιώργος Δουζίνας με 12 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Κλειδί της αναμέτρησης ήταν με double double ο Γιώργος Ξενάκης. Είχε 11 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Η πρόκριση κρίθηκε στην γραμμή των ψηλών των Red Rock , με την εξαιρετική παρουσία των Γουρνά και Δουζίνα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς με την δράση τους έδωσαν σκορ και όγκο στη ρακέτα αλλά και χώρους στους συμπαίκτες τους για να δράσουν.