Ντουμπλάρισαν τις νίκες τους οι Black Dragons στη φάση των 32 των πλέι-οφ της Atlas League I το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ φιλοξενούμενοι από την Tunesquad, διαγράφοντας τις αμφιβολίες που είχαν δημιουργήσει με την δύσκολη αρχική τους επικράτηση την περασμένη εβδομάδα, καθώς αυτή τη φορά έτρεξαν το γήπεδο και κυριάρχησαν σε κάθε του σημείο & πλέον ετοιμάζονται να βρουν μπροστά τους τον νικητή της σειράς Miami Heak - Vip by Ariantique στους 16 του θεσμού. 

Η αρχή λένε πως είναι το ήμισυ του παντός και οι "Δράκοι" έκαναν εκρηκτικό ξεκίνημα. Κυριολεκτικά πετούσαν φωτιές, καθώς μετα το 2-2 έτρεξαν ένα απίθανο 23-0 με τους Παγώνη (10), Ζώτο (7) και Σιάποντη (6) ολοκληρώνοντας την πρώτη περίοδο με 2-25 !

Το σερί πήγε ως το 31-0 καθώς Αθανασιάδης, Νικολαϊδης (από 5π), Κουνάδης & Θεόδοτος (από 4π) από το second unit του Κεστεκίδη έδειξαν τον ίδιο ζήλο και αποτελεσματικότητα. Οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν με τους Θωμά (4) και Ριζογιάννη (3) με το ημίχρονο να κλείνει στο +30 (15-45).

Στην επανάληψη η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ζώτος με 7 πόντους, Σιάποντης με 5 και Κεστεκίδης & Παγώνης με 2 σκόραραν για τους Dragons, ενώ Παπαδάτος (6), Ριζογιάννης (4) και Θωμάς (2) διαμόρφωσαν το 36-61 στο πέρας της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία δεν άλλαξε το παραμικρό. Οι "Τόνοι" βρήκαν στόχο με τους Γεωργόπουλο , Παπαδάτο (από 4π) , Χαρίση και Ριζογιάννη (από 2π), την ώρα που ο Αθανασίαδης σημείωνε 6 πόντους , ενώ Κουνάδης, Σιάποντης και Παγώνης με τρεις πόντους έκαστος συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 40-78.

Τα στατιστικά σκιαγραφούν την παρουσία των ομάδων στο παρκέ. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα εντός πεδιάς (26-56% δίποντα, 5-27% τρίποντα) πλην των βολών (100-50%). Κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (36-61) , ήταν πιο δημιουργικοί (9-20 ασιστ), είχαν λιγότερα κλεψίματα (8-3) και  λάθη (5-11).

Mvp αναδείχθηκε ο Γιώργος Σιάποντης. Είχε 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Ο αλάνθαστος Ευθύμης Ριζογιάννης ήταν ο καλύτερος των ηττημένων με 9 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Κλειδί του παιχνιδιού αποτέλεσε με double double ο Γεράσιμος Παγώνης έχοντας 12 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κόψιμο και 1 λάθος.

Η αναμέτρηση κρίθηκε από τα πρώτα λεπτά καθώς οι "Δράκοι" επέβαλλαν το "νόμο" τους μην αφήνoντας το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης.