Με μια δεύτερη επβλητική εμφάνιση και νίκη πέρασαν τους Miami Heak οι Vip by Ariantique το βράδυ της Δευτέρας στον Κορυδαλλό και προκρίθηκαν πανυγηρικά στους 16 της Atlas League I  όπου θα αντιμετωπίσουν τους γνώριμους τους Black Dragons.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ και με το δίδυμο Γεωργιάδη (8) και Σουλινάρη (7) πήραν διψήφια διαφορά, την ώρα που οι αντίπαλοι τους σκόραραν με τους Λαδιά (5) & Δαβιλά (4), με την πρώτη περίοδο να τελειώνει με 24-14.

Δεν άλλαξε το παραμικρό στη συνέχεια. Οι VIP είχαν πολλές επιλογές στην επίθεση (Κοντοθανάσης 3, Πλυτάς, Γεωργιάδης και Παπαδόπουλος από 3) και καθώς από την άλλη πλευρά σκόραραν περιστασιακά οι Δαβιλάς (4) και Παλαιολόγος (3) η απόσταση μεγάλωσε ως το 41-25 του ημιχρόνου.

Η παρέα του Παπαδόπουλου μπήκε εξίσου καλά και στην επανάληψη. Φρόντισαν γι αυτό οι Γεωργιάδης, Ζευγώλης (με 6 πόντους έκαστος) και ο βράχος Κοντοθανάσης (4π), ενώ η άμυνα τους δέχτηκε μόλις 8 πόντους (Παλαιολόγος και Ι.Δημητρόπουλος από ένα τρίποντο), με τη διαφορά να πετά στο +30 (63-33) στο τριαντάλεπτο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε. Για τους Miami Heak  στόχο βρήκαν οι Λαδιάς (6), Ι. Δημητρόπουλος (5) και Σπανίδης (3), ενώ οι "κίτρινοι" διατήρησαν την απόσταση που είχαν με΄τους Πλυτά (4) και τα τρίποντα των Βέλλη και Παπαδόπουλου, φτάνοντας στο ροζ φύλλο με το δίκαιο τελικό 78-48.

Στα στατιστικά του αγώνα, οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα (δίποντα 45-30%, τρίποντα 41-27%, βολές 78-55%), κυριάρχησαν στη μάχη των αιθέρων (ριμπάουντ 57-28, μπλοκ 2-0), μοίρασαν υπερδιπλάσιες ασιστ (24-9), έκλεψαν λιγότερες μπάλες (8-11) και υπέπεσαν σε παραπάνω λάθη (13-9).

Mvp με double double αναδείχθηκε ο Τάσος Κοντοθανάσης. Είχε 16 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, καθώς και 1 ασιστ, 3 κλεψίματα κι ένα λάθος. Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάστηκε ο αλάνθαστος Ι. Δημητρόπουλος με 8 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Κλειδί του παιχνιδιού ήταν ο εξίσου "διπλός" Κύρκος Σουλινάρης έχοντας 12 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 2 μπλοκ και 2 λάθη.

Η αναμέτρηση κρίθηκε από τα πρώτα λέπτά, από τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας και την ποιότητα των νικητών !