Στο πλαίσιο του 2ου αγώνα μεταξύ Παρτουζάν και WarHawks BC για τα playoffs της Α1 κατηγορίας, οι πρώτοι πήραν άνετα την πρόκριση στην επόμενη φάση και στους 16! Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο με τους φιλοξενούμενους (το παιχνίδι έγινε στο ΟΑΚΑ) να ξεφεύγουν από νωρίς στο σκορ. 67-81 έδειξε ο πίνακας πριν σβήσει με την Παρτουζάν να περνάει στην επόμενη φάση!

Η Παρτουζάν έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της. Με σκληρές άμυνες, γρήγορους αιφνιδιασμούς και πολλά επιθετικά ριμπάουντ επέβαλλε τον ρυθμό της. Οι Warhawks αν και ξεκίνησαν με πολύ ενέργεια, δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στην ταχύτητα της Παρτουζάν. 13-22 ήταν το σκορ της 1ης περιόδου. Για τους γηπεδούχους Ράπτης και Κωστένογλου είχαν από 5 πόντους. 7 είχε ο Δημητρόπουλος, 4 ο Παπανικολάου και 3 ο Τριαντάφυλλος για τους φιλοξενούμενους.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το 2ο δεκάλεπτο με την διαφορά να φτάνει τους 17 πόντους. 10-18 ήταν το επιμέρους σκορ με την Παρτουζάν να καθαρίζει τελείως και το θέμα νίκης και το θέμα πρόκρισης. Για τους εκτός ρυθμού Hawks 7 πόντους πέτυχε ο Ζαχαρόπουλος. 7 πόντους σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έβαλε ο Παπαντωνίου για την Παρτουζάν.

Πιο ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες αντάλλαξαν καλάθια πολλές φορές, με το παιχνίδι να είναι ιδιαίτερα σκληρό! 16-17 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να φτάνει τους 18! 2 τρίποντα έβαλε για τα «γεράκια» ο Σωτηρόπουλος, ενώ 2 καλάθια πέτυχε ο Μαρκούτης. Κυπριανός και Τσάγκας είχαν από 4 πόντους έκαστος για τους φιλοξενούμενους.

Στο επίσης διαδικαστικού χαρακτήρα 4ο δεκάλεπτο, οι WarHawks κατάφεραβ να μειώσουν κατά 4 πόντους την διαφορά. 28-24 ήταν το επιμέρους σκορ, με τον πίνακα να σβήνει στο 67-81! Για τους νικητές 8 πόντους είχε ο Κυπριανός και από 4 Παπαντωνίου, Δημητρόπουλος και Παπανικολάου. Για τους Hawks 11 έβαλε ο Ζαχαρόπουλος, από 6 πόντους είχαν Μαρκούτης και Κωστένογλου και τέλος 5 πέτυχε ο Ράπτης!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Παπανικολάου με 12 πόντους, 10 ριμπάουντ (6-4), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 27 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χ. Μαρκούτης με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ (3-3), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 3 λάθη σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Θ. Θεοδωρόπουλος με 8 πόντους, 4 ριμπάουντ (2-2), 9 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 28 λεπτά αγώνα!