Στο πλαίσιο του 1ου προημιτελικού των playoff της Α1 κατηγορίας, οι Chavaliers υποδέχθηκαν στο ΟΑΚΑ το Risko! Το παιχνίδι ήταν μπασκετικό, σκληρό και άκρως ενδιαφέρον. 65-60 ήταν το τελικό σκορ υπέρ των γηπεδούχων που απέκτησαν 1 μικρό αβαντάζ εν όψει επαναληπτικού αγώνα!

Πολύ ανταγωνιστική ήταν η 1η περίοδος του αγώνα. Οι 2 ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά, έπαιξαν σκληρά και με ρυθμό. 19-20 ήταν το σκορ με το Risko να δημιουργεί μια ισχνή διαφορά του 1 πόντου! Για τους γηπεδούχους 2 τρίποντα πέτυχε ο Γεωργικόπουλος και 4 πόντους είχε ο Τσιγκουνάκης. Για το Risko ο Γρυπάρης πέτυχε 8 πόντους. 5 είχε ο Βασσάλος.

Οι Chavs έπαιξαν καλύτερα στο 2ο δεκάλεπτο. Μπορεί αυτό το δεκάλεπτο να μην είχε την επιθετική λάμψη του 1ου, αλλά είδαμε σκληρό και ορθολογικό μπάσκετ. 16-11 ήταν το επιμέρους σκορ με τους γηπεδούχους να αποκτούν μια διαφορά 4 πόντων. Για τα «λιοντάρια» σειρά στο σκοράρισμα πήρε με 3 καλάθια ο Τσέλιος. Από 3 πόντους είχαν Γεωργικόπουλος, Ντάσης και Τσιώμος. Τα 3 σερί τρίποντα από Μαντάκο, Γρυπάρη και Θεοδώρου (με αυτή την σειρά) κράτησαν όρθιο το Risko!

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 3η περίοδος. Οι Chavs έσφυξαν αμυντικά, ενώ επιθετικά παρέμειναν σταθεροί. Το Risko αντιμετώπισε τεράστιο θέμα επιθετικά και δεν κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ. Η περίοδος έληξε 18-7 και η διαφορά έφτασε τους 15 πόντους. Για τους γηπεδούχους Ντάσης και Λογοθέτης είχαν από 6 πόντους έκαστος. 4 πέτυχε ο Τσέλιος. 5 είχε ο Βρυώνης για το Risko.

Η ομάδα της Καισαριανής ανέβασε τον ρυθμό της στο 4ο δεκάλεπτο. Βρήκε ρυθμό, έσφιξε αμυντικά και μετέτρεψε το -15 σε -5. Το δεκάλεπτο έληξε 12-22, ενώ το τελικό σκορ ήταν 65-60. Για τους νικητές Τσιγκουνάκης και Ντάσης είχαν από 4 πόντους ο καθένας. Ο Γρυπάρης είχε 8 για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Ε. Λογοθέτης με 10 πόντους, 19 ριμπάουντ (14-5), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 32 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Β. Μαντάκας με 8 πόντους, 12 ριμπάουντ (7-5), 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 33 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Π. Ντάσης με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ (4-0) και 5 ασίστ σε 30 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την τρομερή άμυνα των Chavs!