Πολύτιμη νίκη για την ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ που κράτησε χαμηλά τον UNCLE DREW κάνοντας το 1-0 στη σειρά με 62-66.

Ο Θεοδωρόπουλος έκανε το 0-3 για να απαντήσει ο Ελευθεριάδης με τον ίδιο τρόπο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 5-7 αλλά ο Καραγιάννης ισοφάρισε. Με τρίποντο του Ελευθεριάδη ξανά και καλάθια των Πολυχρονόπουλου και Καραγιάννη έγινε το 14-7. Μάλιστα μέχρι το τέλος ο θείος προηγήθηκε με 9 πόντους με τους Κανδηράκη και Μπονάτσο.

Στο 2ο δεκάλεπτο η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ μπήκε πιο δυνατά καταφέρνοντας να μειώσει στους 2 με τους Κυπριανό, Παπανικολάου και Δημητρόπουλο. Ο Πολυχρονόπουλος σκόραρε για 3 για να απαντήσουν οι Δημητρόπουλος και Θεοδωρόπουλος. Ο Ελευθεριάδης έκανε το 26-22 αλλά ο Θεοδωρόπουλος μείωσε στον πόντο με τρίποντο. Ο ίδιος παίχτης με νέο τρίποντο έδωσε και το προβάδισμα στην ομάδα του. Τελικό σκορ ημιχρόνου 28-29.

Ο Πούρος σκόραρε στην αρχή του 2ου ημιχρόνου αλλά ο Δημητρόπουλος έκανε το 30-33. Ο UNCLE DREW μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί με 7 πόντους ξανά με τους Πανταζή, Πούρο και Πολυχρονόπουλο. Η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Δημητρόπουλος έκανε το 44-40 ενώ οι Παπανικολάου και Λαζαρίδης ισοφάρισαν. Ο Ελευθεριάδης σκόραρε για 3 αλλά με καλάθι του Κυπριανού και φανταστικό τρίποντο του Δημητρόπουλου η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ έκανε το 47-49.

Με ένα ξέσπασμα του θείου στο 4ο δεκάλεπτο το ματς ήρθε ξανά τούμπα. Ο Πολυχρονόπουλος ήταν αυτός που έκανε τα πάντα στο γήπεδο σε εκείνο το σημείο με 7 πόντους του. Οι Τσάγκας και Θεοδωρόπουλος ισοφάρισαν. Ο Τσάγκας με κρίσιμα καλάθια του έκανε το 58-62. Ο Πολυχρονόπουλος μείωσε λίγο πριν το τέλος αλλά ο Παπανικολάου απάντησε αμέσως. Ο ίδιος παίχτης με 2/2 βολές μείωσε στους 2. Με μόλις 13 δευτερόλεπτα στο χρονόμετρο ο Ελευθεριάδης σούταρε τρίποντο από μεγάλη απόσταση, η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ πήρε το ριμπάουντ και ο Κυπριανός ανενόχλητος έκανε το τελικό 62-66.

MVP της αναμέτρησης ο Δημητρόπουλος με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Πολυχρονόπουλος με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ έπαιξε εξαιρετική άμυνα κρατόντας χαμήλά στο σκοράρισμα τους αντιπάλους του. Οι γηπεδούχοι επίσης δεν είχαν τα γνωστά μεγάλα ποσοστά τους από τη γραμμή του τριπόντου. Επίσης οι 10 παραπάνω ασίστ για την ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ έκαναν τη διαφορά.