Στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης  της Α1 κατηγορίας το Risko υποδέχθηκε τους Chavaliers. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό, αλλά παράλληλα άκρως μπασκετικό! 65-62 ήταν το τελικό σκορ με τους Chavs να χάνουν μεν, αλλά να παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά δε, χάρις το αβαντάζ 5 πόντων που είχαν από τον 1ο αγώνα της σειράς (65-60)!

Το σκληρό μπάσκετ, το χαμηλό σκορ και οι τρομερές άμυνες χαρακτήρισαν το 1ο δεκάλεπτο. 11-12 ήταν το επιμέρους σκορ με τα «λιοντάρια» να δημιουργούν μια ισχνή διαφορά 1 πόντου απέναντι στο Risko. Για τους γηπεδούχους 7 σερί πόντους πέτυχε ο Γρυπάρης. 5 είχε ο Τσίωμος και 4 ο Τσέλιος για τους Chavs!

Το Risko κατάφερε να περάσει μπροστά στην 2η περίοδο. Με πολλά τρεξίματα και αιφνιδιασμούς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν 21 πόντους. Παρόλα αυτά, είχαν πρόβλημα με τα βαριά κορμιά των αντιπάλων τους. Οι φιλοξενούμενοι χρησιμοποιώντας της δύναμή τους έβαλαν 19 πόντους. Σειρά στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους πήρε ο Μάντακας με 8 πόντους. Από 6 έκαστος είχαν Κουκουλάς και Γρυπάρης. Ο Αντωνόπουλος έβαλε 6 για λογαριασμό των Chavaliers. Γεωργικόπουλος, Τσιώμος και Λογοθέτης είχαν από 4.

Το Risko πάτησε το πόδι στο γκάζι στην 3η περίοδο. Κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του. Έφτασε στο +8 και έθεσε καλές βάσεις εν όψει 4ου δεκαλέπτου. Οι Chavs είδαν 2 παίχτες του να τραυματίζονται, ενώ παράλληλα επιθετικά δεν είχαν λύσεις! 20-13 ήταν το επιμέρους σκορ. Βασσάλος και Κουκουλάς έβαλαν από 5 πόντους ο καθένας για το Risko. Από 3 είχαν Γρυπάρης και Μάντακας. Για τους φιλοξενούμενους 2 καλάθια έβαλε ο Τσιγκουνάκης. Από 3 πόντους πέτυχαν Τσιώμος, Λογοθέτης και Γεωργικόπουλος.

Το 4ο δεκάλεπτο τα είχε όλα. Τρομερές άμυνες, δύσκολα σουτ, λάθη πίεσης και καθοριστικές επιθέσεις/άμυνες. Μπορεί το Risko να έφτασε μέχρι και στο +10, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει την διαφορά ψηλά. Οι Chavs έπαιξαν εξαιρετικά στα τελευταία 3 λεπτά, έκαναν λάθη που δεν τιμωρήθηκαν αναλόγως και ρίχνοντας την διαφορά στους 3 έχασαν το παιχνίδι, αλλά πήραν την πρόκριση στο Final 4! 65-62 ήταν το τελικό σκορ. Για το Risko 4 πόντους έβαλε ο Βρυώνης. 7 έβαλε για τους Chavs ο Τσίωμος.

Player of the game ήταν ο Β. Μάντακας με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 24 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ι. Γεωργικόπουλος με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ (5-1), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 32 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ε. Γρυπάρης με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ (3-0), 2 ασίστ και 2 λάθη σε 31 λεπτά συμμετοχής!

Η πρόκριση κρίθηκε στο τελευταίο σουτ και στην εμπειρία των Chavs!

Notable Moment:: Σε 1 παιχνίδι playoff, πόσο μάλλον όταν κρίνεται μια πρόκριση ο καθένας κοιτάει την ομάδα του και μόνο! Μολαταύτα, ο Γρυπάρης σε μια εξαίσια κίνηση fair play δεν πήρε την μπάλα όταν του την έδωσε ο διαιτητήτης, αλλά παραδέχθηκε ότι έβγαλε αυτός την μπάλα εκτός ορίων. Δέχθηκε τα συγχαρητήρια από όλη την ομάδα των Chavs!