Στο πλαίσιο του μεγάλου τελικού της Α2 για την north περιφέρεια (ΟΑΚΑ), το Τρένο υποδέχθηκε τους Kleious Warriors. Το παιχνίδι ήταν με εξαίρεση το 1ο δεκάλεπτο μονότονο, με τους Warriors να ξεφεύγουν πολύ στο σκορ. 72-88 ήταν το τελικό σκορ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το εισιτήριο για το Final 4!

Πολύ δυνατά μπήκαν και οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. Με πάθος, θέληση και περίσσια ενέργεια προσπάθησαν για το καλύτερο. 16-22 ήταν το σκορ της περιόδου με τους Warriors να δημιουργούν μια διαφορά 6 πόντων! Για το Τρένο 10 πόντους έβαλε ο Δημητρίου. Ακολούθησε ο Πουλημένος με 5. Από 6 πόντους πέτυχαν Αγγελόπουλος, Κυράτσης και Παπαδάκης για τους φιλοξενούμενους.

Η διαφορά ξέφυγε στην 2η περίοδο. Οι Kleious πάτησαν το πόδι στο γκάζι, έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο, έβαλαν εύκολους πόντους και έφτασαν στο +16. Στην αντίπερα όχθη, το Τρένο δεν είχε τρόπο να ανταπεξέλθει στις ταχύτητες των αντιπάλων τους. Οι 12 πόντοι του Πουλημένου κράτησαν όρθιες τις ελπίδες του Τρένου. Όμως, οι 15 πόντοι του Φώτογλου και οι 7 του Παπαδάκη έκαναν τεράστια ζημιά!

Οι Warriors ήταν καλύτεροι και στο 3ο δεκάλεπτο. Συνέχισαν να παίζουν στον ίδιο ρυθμό, έκαναν 1 επιμέρους 19-10 και έφτασαν στο +25, κλειδώνοντας οριστικά την πρόκριση! Το Τρένο προσπάθησε αρκετά, αλλά δεν ήταν αποδοτικό. Για τους γηπεδούχους από 4 πόντους πέτυχαν Κιούρκτζογλου και Πουλημένος. Από 5 είχαν Αρτινός και Αγγελόπουλος για τους προπορευόμενους.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η 4η περίοδος. Το Τρένο κατάφερε να μειώσει την διαφορά σε πιο λογικά πλαίσια και αποχαιρέτησε την Α2 (άνοδος Α1) και την διοργάνωση για φέτος με το κεφάλι ψηλά. 72-88 ήταν το τελικό σκορ. Η περίοδος έληξε 28-19! Για τους νικητές 6 είχε ο Αρτινός και 5 ο Κυράτσης. 9 είχε ο Κιούρκτζογλου, 8 ο Πουλημένος και 6 ο Κουτρουμπής για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ι. Παπαδάκης με 15 πόντους, 10 ριμπάουντ (8-2), 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 22 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Πουλημένος με 28 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 3 ασίστ και 2 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Γ. Κυράτσης με 15 πόντους, 9 ριμπάουντ (8-1), 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 24 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ταχύτητα και την χημεία των Warriors!